Notícia

Formiguera obrirà el 3 de desembre i ho farà amb novetats

S'amplia el servei wi-fi gratuït, la neu produïda i els itineraris d' "Skimo"

La pista verda "Panoràmica", un dels eixos centrals de l'estació, reforça i amplia el seu traçat amb neu produïda
La pista verda "Panoràmica", un dels eixos centrals de l'estació, reforça i amplia el seu traçat amb neu produïda Autor/a: Diaridelaneu.cat
Si les condicions meteorològiques ho permeten a Formiguera (Formigueres) s'esquiarà a partir del proper 3 de desembre. Així ho ha comunicat l'estació a les portes d'iniciar una nova temporada, en la qual també hi trobarem algunes novetats.

Una de les més interessants és per als qui esquiar és gairebé tant important com estar connectat a la xarxa. Aquest any l'estació ofereix wifi gratuït tant al poble com al peu de pistes de l'estació. Pel que fa als forfets hi haurà més facilitats per a la seva compra ja que s'incorporen dos caixers expenedors, un al poble i l'altre al peu de pistes i incorporen el sistema de control automàtic mans lliures, per tant una tipologia de forfet que permetrà guardar-se'l  i fer-ne la recàrrega còmodament des de casa per quan tornem a voler esquiar-hi.

Food-retrac i més neu produïda

A banda de les novetats tecnològiques també hi ha novetats a pistes, una de les quals passa per oferir un servei de Food-retrac a la cota 2.000, que segons el comunicat serà el primer que hi haurà a França. L'altra novetat passa per renovar, reforçar i ampliar la xarxa de neu produïda a la pista verda "Panoràmica", un dels eixos centrals de l'estació.

L'èxit dels itineraris per a la pràctica de l'esquí de muntanya ja iniciats l'any passat ha fet que aquesta any es torni a apostar per aquest servei, per això de la ma de Dynafit s'han creat nous itineraris i es posa en marxa un blog informatiu gestionat i administrat per la pròpia comunitat d'esquiadors de la modalitat. Finalment també s'estrena un circuit de fons anomenat "Domain de Lac de l'Olive".

Més informació a: www.formigueres.fr

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny