Notícia

Novetats a Guils-Fontanera per aquesta temporada

Nou recorregut en el circuit de raquetes i un circuit per a Fat Bike, de 2,5 quilòmetres, novetats destacades

Les novetats de Guils-Fontanera per aquesta temporada 2016-17
Les novetats de Guils-Fontanera per aquesta temporada 2016-17 Autor/a: Guils-Fontanera
L’estació de Guils Fontanera oferirà aquesta propera temporada tot un seguit de novetats. Destaca el nou recorregut en el circuit de raquetes, la terrassa al bar-restaurant, una taula paisatgística al mirador panoràmic de Fontanera i un circuit per a Fat Bike, de 2,5 quilòmetres.


Les novetats de Guils-Fontanera al detall:

L’estació de Guils Fontanera s’ha convertit en la primera estació d’esquí nòrdic de Catalunya que disposarà d’un circuit per a bicicletes de neu, més conegudes amb el nom de Fat Bike. Els responsables de l’estació han marcat i senyalitzat un circuit de 2,5 quilòmetres, amb sortida i arribada a tocar de les oficines de Guils Fontanera. Amb tota probabilitat, l’estació disposarà de material de lloguer per fer el circuit de Fat Bike, tot i que és recomanable consultar abans les disponibilitats de material. El circuit és independent dels traçats d'esquí nòrdic i dels recorreguts per a raquetes de neu.

Un dels serveis que s’incorporen a l’estació per aquest hivern (i que tindrà una utilitat al llarg de tot l’any), és una taula de senyalització al mirador de Fontanera. És una de les novetats de la temporada que arrencarà en breu. La taula és un atractiu més per a visitar l’estació i la zona. De fet, el mirador de Fontanera disposa d’unes vistes privilegiades de la Cerdanya que el fan únic a la comarca. Més informació a la pàgina web.

Cal destacar la col·locació d’un nou planell de les pistes d’esquí que supera els 2 metres d’ample per més d’1 d’alt.

El 20 de novembre s'acaba el termini per comprar els forfets de temporada. Aprofiteu l'oportunitat de comprar els forfets amb un important descompte.

Més informació a: www.guils.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny