Notícia

Masella homenatjarà el seu fundador organitzant el 1r Trofeu Bosch Aymerich

Entre les novetats de Masella destaquen les Beques per estudiants i la innivació de la totalitat del sector Coma Oriola

Masella inniva les pistes Estadi i Masovera, al sector de Coma Oriola
Masella inniva les pistes Estadi i Masovera, al sector de Coma Oriola Autor/a: Diaridelaneu.cat
Masella ha anunciat aquesta tarda les novetats de la temporada 2016-17, entre les quals destaquen la innivació de noves pistes, l'obertura de La Cantina i les beques per a estudiants. També, i relacionat amb les beques, aquest hivern s'organitzarà el 1r Trofeu Bosch Aymerich, que esdevindrà un homenatge al qui fou el fundador de l'estació.


Tot seguit us oferim en detall, les novetats per la nova temporada de neu, aquí teniu en detall, les millores que ens ofereix Masella algunes de les quals podeu ampliar clicant als enllaços corresponents:

Masella amb els estudiants

Per aquest proper hivern s'organitza el 1r Trofeu de la Fundació Bosch Aymerich, concessió de beques als estudiants, seguint, en certa manera, el model d'altres estacions que també organitzen curses que tenen per premi les beques esmentades.

• Beques de la Fundació Bosch Aymerich per a estudiants. L'objectiu és fomentar l'estudi i garantir una bona formació professional per als joves estudiants de La Cerdanya, comarca natural on se situa l’estació d’esquí de Masella. Aquestes beques van adreçades per cursar Graus Universitaris, Cicles de Grau Superior i Màsters.
• Celebració del I Trofeu Bosch Aymerich. És una cursa d'esquí alpí a Masella amb l'objectiu d'unir esport, competició i formació vinculada als joves de la comarca de la Cerdanya. Aquesta prova es celebrarà el dia 11 febrer 2017. I els premis també seran beques per estudiar.

Més neu produïda

• Ampliació del número de pistes amb neu produïda. Innivació de les pistes la Tosa Vermella (Sector de la Tosa), Estadi i Masovera (Sector de Coma Oriola) i Jardí de Neu (Sector Pla de Masella).
• Millores a la xarxa de neu produïda amb instal·lació de canons d’última generació amb el doble objectiu d’estalviar energia i de millorar la producció. Actualment a Masella hi ha 558 canons que inniven 49 km de pistes que cobreixen el 100% del desnivell esquiable, el 100% dels sectors i el 100% dels remuntadors. Masella és la tercera estació del Pirineu en unitats de producció.
• Optimització i ampliació de les sales de màquines de la xarxa de neu produïda per innivar més pistes amb menys temps.

Novetats en hostaleria

• Inauguració del Bar-Restaurant La Cantina de Masella, situat a la terrassa del Pla de Masella. Aquest nou espai gastronòmic és fruit d’un acord entre les marques d’automòbils Jaguar i de “champagne” Taittinger que permet diversificar la gastronomia de l’estació amb productes selectes. A La Cantina de Masella, de dia, es podrà degustar “champagne” Taittinger, vermuts, aperitius i també plats a base de tapes i altres especialitats d’aquest nou espai.

Nou calendari en esquí nocturn

• Amb l’Esquí Nocturn es realitza una ampliació de l’oferta gastronòmica en els sopars del Restaurant del Pla de Masella amb nous plats de la cuina tradicional dels Alps i dels Pirineus.
• En horari d’Esquí Nocturn, La Cantina de Masella és una nova proposta d’oci per gaudir del “après-ski” en un ambient “chillout”, ideal per tancar la jornada a pistes.
• Nou calendari de l’Esquí Nocturn. Obertura dels Dijous (18,15 h a 20,15 h), els festius de Nadal (18,30 h a 21,30 h) i Dissabtes (18,30 h a 21,30 h) des del mes de desembre fins el mes de març. I obertura dels divendres nit (18,30 h a 21,30 h) dels mesos de febrer i març.

Una obertura que podria ser imminent

L'estació de Das i Alp inaugurarà la temporada 2016-17 el primer dia del mes de novembre que les condicions de la neu ho permetin. Val a dir que aquest fet pot ser immninent, ja que les condicions en algun sector són ja de pràctica garantia d'obertura. A més, es preveu entrada d'un front de nord a partir de dilluns que ja gairebé garanteix la progressiva aobertura de més pistes. Atnets a les xarxes socials de Diaridelaneu.cat i de Masella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny