Notícia

Bones notícies per als clients del domini Alp2500

S'allarguen els terminis de compra amb descompte fins al dia 27

Bones notícies per als clients del domini Alp2500
Bones notícies per als clients del domini Alp2500 Autor/a: Masella
Tres bones notícies per als clients del domini Alp2500. La primera: el forfet comú de La Molina i Masella ja s'està comercialitzant des de divendres passat. La segona: s'allarga el termini de compra fins a diumenge vinent, dia 27 de novembre. La tercera: l'obertura de pistes podria ser imminent en el cas de Masella, mentre que la Molina ja ha confirmat obertura per al dia 26.


Divendres des de Diaridelaneu.cat ja vam informar que, després dels dubtes sobre la continuïtat del forfet de temporada i de dia del domini Alp 2500, finalment s'havia arribat a un acord sobre la seva posada a la venda. El no acord ja va quedar resolt "in extremis" però això també va implicar que el termini de compra amb descompte quedava reduït a escassos dos dies. Avui han confirmat que el termini s'allarga, un gest que, sens dubte, molts clients deuran agrair.

A més, la comercialització del passi també va acompanyada de la millor de les notícies que pot rebre qualsevol esquiador client de La Molina i Masella, i és que l'obertura de pistes podria ser imminent en el cas de Masella, mentre que la Molina ja ha confirmat obertura per al dia 26.

Us facilitem els enllaços on podreu trobar més informació i tramitar el vostre forfet o passi de temporada fins al diumenge dia 27 de novembre:

De la Molina: http://www.lamolina.cat/hivern/reserves/forfaits/forfet-alp-2500/
De Masella: http://www.masella.com/ca/abonaments

Comentaris

5-10-20-tots
1
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista