Notícia

La Molina dóna la benvinguda a la nova temporada

Dissabte l'estació d'esquí va organitzar una festa de presentació a la Cerdanya. L’estació degana obrirà les seves portes el proper 26 de novembre.

Dissabte l'estació d'esquí va organitzar una festa de presentació a la Cerdanya, amb sorteig de premis entre els assistents
Dissabte l'estació d'esquí va organitzar una festa de presentació a la Cerdanya, amb sorteig de premis entre els assistents Autor/a: La Molina
Aquest any La Molina ha fet la presentació de la temporada a Barcelona i n’ha donat la benvinguda a La Cerdanya. Nova estratègia al Grup FGC, que vol apostar pel territori i la seva gent des de d’una perspectiva social i econòmica. D’aquí el motiu de fer, per primera vegada a la comarca, una festa de benvinguda a la nova temporada que és a punt de començar. Amb aquest objectiu el dissabte 19 de novembre el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, va ser present a l’acte de benvinguda que es va organitzar en un conegut restaurant i sala de festes de la comarca. Al president del grup el van acompanyar l’alcalde d’Alp, Ramon Moliner i el director de La Molina, Toni Sanmartí.

Durant l’acte de presentació, Ticó va manifestar que “La Molina és un sentiment d’estima per la neu. És l’escola d’esquí del sud d’Europa”. El president de Ferrocarrils de la Generalitat va expressar la seva voluntat d’acostar-se al territori, doncs és un dels grans patrimonis de les estacions del Grup. Per la seva part Toni Santmartí va fer esment a les tarifes que aquest posa en marxa l’estació i va voler agrair la presència dels treballadors a l’acte. També va adreçar unes paraules Ramon Moliner, que va agrair, entre altres qüestions, el fet que La Molina fes una festa de benvinguda de la temporada a la comarca.

Entre els assistents, els treballadors de l’estació, els directius dels clubs que tenen La Molina com a referent per a les seves activitats socials o esportives, representants de mitjans de comunicació, proveïdors, tour-operadors i, com no podia ser d’altra manera, els ambaixadors de l’estació: Josep Antoni Hermida, Emma Roca, Pol Tarrés i Judit Mascó. A més, la presentació va comptar amb la participació activa  de la companyia de teatre d’Alp, que va fer una representació teatral carregada d’humor i ironia fina prenent com a fil conductor el món de l’esquí i les anècdotes reals que es donen a pistes en el dia a dia.

Novetats: nous preus i canvis en les franges d’edat

Amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves necessitats dels usuaris, La Molina ofereix grans novetats en les tarifes dels forfets de la temporada 2016-17.

En aquest sentit, l’estació incorpora l’abonament La Molina/Grup FGC, que passa de 620 € a 570 € en el preu d’adult. A més, fins al 2 de desembre es posa en marxa una promoció que permet adquirir-lo per 494 €. És important remarcar que aquest canvi en els preus s’ha implantat després de fer un estudi exhaustiu de l’oferta de neu en l’àrea de la Cerdanya i el sud de França, per tal d’oferir productes més competitius i arribar a més usuaris. Un altre canvi destacat és la reducció de 3 € en el forfet de dia adult, que passa dels 41 € de la temporada 2015-2016 als 38 € per a aquest hivern.

Una altra novetat destacada és la modificació de les franges d’edat dels forfets júnior i infant, tant en la modalitat de temporada com de dia o més d’un dia. Ara, el forfet júnior va dels 17 als 25 anys (anteriorment era de 12 a 14 anys) i el forfet per als infants comprèn dels 7 als 16 anys (anteriorment, de 7 a 11 anys). D’aquesta forma, La Molina es posiciona com destinació turística de neu per a les famílies amb nens de totes les edats.

Un any més, La Molina segueix oferint nous productes per gaudir al màxim de la neu. Gràcies a la tecnologia mans lliures, l’estació incorpora un nou forfet de 4 hores, que substitueix el forfet de migdia, el qual és ideal per a aquells usuaris que només vulguin esquiar unes quantes hores al dia. Pel que fa al forfet de lliure elecció s’han simplificat les tarifes de diversos dies i s’han integrat els dies consecutius.

Finalment, és important remarcar que la reducció de les tarifes va acompanyada de la unificació de temporades (desapareix distinció temporada alta/baixa), a fi de facilitar la informació i la millor comprensió de les tarifes, i agilitzar el procés de venda.

Per a més informació: www.lamolina.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny