Notícia

Primera cursa de la temporada a les esquiadores Júlia Bargalló i Núria Pau

Les esquiadores catalanes, components de la RFEDI, són a Funäsdalen (Suècia)

Primera cursa de la temporada a Funäsdalenper a les esquiadores Júlia Bargalló i Núria Pau
Primera cursa de la temporada a Funäsdalenper a les esquiadores Júlia Bargalló i Núria Pau Autor/a: RFEDI
Les dues components de l'equip femení d'esquí alpí de RFEDI, Júlia Bargalló i Núria Pau, s'estrenen aquesta temporada en competició a la cursa FIS de Funäsdalen (Suècia), els dies 26 i 27 de novembre, després de 45 dies d'entrenament en neu entre juny i novembre.

Júlia Bargalló, l'esquiadora de Gelida de 20 anys del club CAEI, i Núria Pau, de Ribes de Freser i de 22 anys del club LMCE, afronten aquesta primera cursa en el petit poble suec el cap de setmana del 26 i 27 de novembre amb il·lusió i ganes després d'una pretemporada amb molts canvis.

La cursa FIS de Funäsdalen servirà per agafar ritme de competició i provar el nou material d'ambdues esquiadores per arribar amb força a la primera Copa d'Europa que es disputarà a Trysil (Noruega), del 4 al 6 de desembre del 2016.

Després d'una pretemporada molt completa en la qual les noies han entrenat, entre d'altres, a la nova pista de velocitat de Saas-Fee sota unes condicions úniques per al súper-G i descens, el seu entrenador, Joan Orriols, valora molt positivament el nivell que han demostrat les catalanes durant les estades entre juny i novembre a Suïssa, Noruega i Suècia.

Júlia ha enfocat la seva pretemporada de manera molt heterogènia entrenant tant velocitat com disciplines tècniques adaptant-se perfectament a la nova marca d'esquís Head, realitzant així 12 dies en pista ràpida i entrenant amb els equips de Copa del Món de Noruega i Suïssa.

Núria, en canvi, s'ha centrat totalment en les disciplines tècniques, equilibrant els seus dies d'entrenament entre eslàlom i gegant. També ha canviat de marca i l'entrenador està molt content amb el rendiment que està oferint amb Fisher. Amb un total de 45 dies a la neu, les noies estan llistes per a les primeres carreres.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny