Notícia

Ja es pot esquiar a Masella

Aquesta tarda s'ha obert la pista Coma Oriola i progressivament s'obriran més pistes i remuntadors

Ja es pot esquiar a Masella. Avui , 24 de novembre, primer dia de la temporada 2016-17
Ja es pot esquiar a Masella. Avui , 24 de novembre, primer dia de la temporada 2016-17 Autor/a: Masella
Primera estació d'esquí en obrir al Pirineu. Aquesta tarda, a les 15.00 h. s'ha posat en marxa el telecadira Coma Oriola i els primers esquiadors han pogut estrenar temporada a la pista del mateix nom.


Monitors de l'escola, empleats de l'estació i algun particular han pogut estrenar aquesta mateixa tarda la temporada d'esquí 2016-17. Avui Masella ho ha tornat a fer. Un cop més tornen a ser els primers en obrir temporada. De moment només és una pista, Coma Oriola, i un sol remuntador, el telecadira del mateix nom, però tot apunta que demà ja hi podrien haver més pistes i remuntadors oberts.

Les nevades d'ahir al vespre i nit, a més de la neu de canó produïda dies enrere, han permés obrir aquesta pista que cada any ja és la primera en obrir-se a Masella. La seva ubicació, a nord-oest, l'alçada (1.950 m.) i la protecció del bosc a banda i banda, permeten que la primera neu de canó que es produeix, i les primeres nevades naturals que puguin produïr-se, hi quallin molt bé permetent així què sigui el primer sector de l'estació en poder-se estrenar.

Avui, a les 3 de la tarda, la direcció de l'estació ha donat per bona la situació a la pista i s'ha convidat al personal que hi havia a la zona a sumar-se a la festa d'obertura. Amb Masella és evident que comença la temporada!
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial