Notícia

Ja es pot esquiar a Masella

Aquesta tarda s'ha obert la pista Coma Oriola i progressivament s'obriran més pistes i remuntadors

Ja es pot esquiar a Masella. Avui , 24 de novembre, primer dia de la temporada 2016-17
Ja es pot esquiar a Masella. Avui , 24 de novembre, primer dia de la temporada 2016-17 Autor/a: Masella
Primera estació d'esquí en obrir al Pirineu. Aquesta tarda, a les 15.00 h. s'ha posat en marxa el telecadira Coma Oriola i els primers esquiadors han pogut estrenar temporada a la pista del mateix nom.


Monitors de l'escola, empleats de l'estació i algun particular han pogut estrenar aquesta mateixa tarda la temporada d'esquí 2016-17. Avui Masella ho ha tornat a fer. Un cop més tornen a ser els primers en obrir temporada. De moment només és una pista, Coma Oriola, i un sol remuntador, el telecadira del mateix nom, però tot apunta que demà ja hi podrien haver més pistes i remuntadors oberts.

Les nevades d'ahir al vespre i nit, a més de la neu de canó produïda dies enrere, han permés obrir aquesta pista que cada any ja és la primera en obrir-se a Masella. La seva ubicació, a nord-oest, l'alçada (1.950 m.) i la protecció del bosc a banda i banda, permeten que la primera neu de canó que es produeix, i les primeres nevades naturals que puguin produïr-se, hi quallin molt bé permetent així què sigui el primer sector de l'estació en poder-se estrenar.

Avui, a les 3 de la tarda, la direcció de l'estació ha donat per bona la situació a la pista i s'ha convidat al personal que hi havia a la zona a sumar-se a la festa d'obertura. Amb Masella és evident que comença la temporada!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny