Notícia

Grandvalira preveu obrir el sector Pas de la Casa demà dissabte

Els equips d’explotació treballen a contrarellotge per fer front a les últimes nevades i garantir el màxim condicionament de superfície esquiable

Imatge d'ahir dijous al Pas de la Casa. Grandvalira preveu obrir aquest sector sempre que les condicions de la meteorologia ho permetin
Imatge d'ahir dijous al Pas de la Casa. Grandvalira preveu obrir aquest sector sempre que les condicions de la meteorologia ho permetin Autor/a: Grandvalira
Grandvalira inaugurarà la temporada 2016-17 el proper dissabte 26 de novembre. L’estació més gran del sud d’Europa preveu una obertura parcial durant el proper cap de setmana al sector Pas de la Casa. Els equips tècnics continuen treballant a contrarellotge per afavorir al màxim el condicionament de més superfície esquiable.
 
Després de les precipitacions en forma de neu de les últimes hores, els equips d’explotació treballen intensament per garantir unes condicions de neu que compleixin amb els estàndards de qualitat i seguretat per a la pràctica dels esports blancs. Tanmateix, la xarxa d’innivació ha estat activa al llarg de la jornada d’avui i està previst que la producció de neu segueixi en funcionament durant la nit per complementar els 30 cm de neu nova caiguts al domini, sempre que les condicions climatològiques ho permetin.
 
Els diferents models meteorològics consultats per Grandvalira preveuen una baixada de temperatures i l’arribada d’una petita pertorbació de cara el cap de setmana. 
 
Els sectors d’Encamp, Canillo, El Tarter i Soldeu continuen treballant per garantir l’obertura en els propers dies.
 
Aquesta temporada, la campanya de neu es preveu que s’allargui fins el 17 d’abril i comptarà amb un total de 143 dies, 8 dies més que en la temporada anterior, sempre que les condicions meteorològiques siguin favorables.
 
Grandvalira encara la nova temporada amb una inversió de 13 milions d’euros destinats a la millora de l’experiència del client amb la instal·lació de 4 nous remuntadors, el condicionament de 3 noves pistes, la incorporació de més serveis a l’Escola d’Esquí i Snowboard, la diversificació dels seus punts de restauració, així com en l’aposta per la innovació tecnològica.
 
El Domini de la Neu preveu ampliar la informació a través del seu web www.grandvalira.com  i les seves xarxes socials.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny