Notícia

Vallter se suma a les obertures i obrirà el sector debutants

Obertura dels dos teleesquís de Pla de Morens i cinta transportadora

Així està ara mateix el Pla de Morens, amb els canons funcionant sense parar des de fa unes quantes hores
Així està ara mateix el Pla de Morens, amb els canons funcionant sense parar des de fa unes quantes hores Autor/a: Vallter 2000
Continuen arribant bones notícies a la redacció del Diaridelaneu.cat. Acaben de confirmar-nos l'obertura del sector debutants de Vallter 2000. Les nevades de fa 48 hores van deixar un gruix d'entre 15 i 20 cm. al Pla de Morens i ara mateix es continua incrementant la base gràcies a la neu de canó, que porta funcionant des de la matinada. I la previsió és immillorable: continuarà fent fred i s'apropa una nova pertorbació. 


Obertura garantida del sector de debutants per aquest cap de setmana. Ens ho acaben de confirmar i anunciar des de la mateixa estació. De moment està garantida l'obertura per dissabte i diumenge però de cara als dies laborables de la setmana vinent l'estació tornaria a romandre tancada al públic. Mentrestant es continuarà treballant per acabar d'enllestir les pistes a la resta de l'estació. El cas és que a les cotes altes de l'estació d'esquí els gruixos de neu són superiors als 40 cm però no així en les cotes baixes. A més, es continua produïnt neu a les pistes Estadi-El Clot i Barquins, fet que permetria obrir el telecadira Jordi Pujol i les dues pistes esmentades. La previsió per a les properes hores és immillorable: continuarà fent fred i s'apropa una nova pertorbació, que encara podria ajudar a millorar el gruix de neu a totes les cotes. 

Ara mateix al sector debutants els gruixos ja estarien superant els 20 cm. gràcies al suport de la innivació, fet que permet obrir els teleesquís Morens I i II i la cinta transportadora. Bones notícies per als debutants i per a tota la vall de Camprodon!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny