Notícia

Lles i Tuixent la Vansa ja estan obertes

L'esquí de fons també s'incorpora a la festa d'inici de la temporada 2016-17

Lles i Tuixent la Vansa obren demà dissabte. Imatges d'avui mateix a Lles cedides per Tot-Nordic.
Lles i Tuixent la Vansa obren demà dissabte. Imatges d'avui mateix a Lles cedides per Tot-Nordic. Autor/a: Tot-Nòrdic
L'esquí nòrdic català també té bones notícies per als practicants de la modalitat. Lles de Cerdanya i Tuixent La Vansa s'apunten a la festa dels esports d'hivern i demà dissabte inicien temporada. Les dues estacions d'esquí de fons ofereixen 20 km. de circuits marcats i gruixos de neu que van dels 15 cm a Lles i 20 a Tuixent, en els punt amb menys neu, fins als 25 i 30 cm en els traçats que ofereixen més gruix. Fins avui les màquines han estat acabant de condicionar la neu i marcant els circuits que s'obriran demà dissabte i diumenge. També tindran oberts serveis com ara el refugi, la cafeteria, el lloguer de material i els circuits per a la pràctica de raquetes de neu, que en el cas de Lles seran de 20 quilòmetres i en el de Tuixent de fins a 11.
Val a dir que els gruixos encara es podrien incrementar lleugerament ja que s'espera l'arribada d'un front, tot i que poc actiu, pers a les properes hores.
La resta d'estacions de nòrdic confien millorar les condicions de neu i no descarten obertura si les condicions ho permeten. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny