Notícia

Baqueira Beret inaugura temporada aquest cap de setmana

S'obriran un total de 5 pistes de la Cara Nord que seran accessibles a través del telecadira Jorge Jordana

Amb uns gruixos a pistes ja preparades fins als 25 cm, l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu obrirà un total de 5 pistes de la Cara Nord
Amb uns gruixos a pistes ja preparades fins als 25 cm, l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu obrirà un total de 5 pistes de la Cara Nord Autor/a: Baqueira Beret
Amb uns gruixos a pistes ja preparades fins als 25 cm, l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu obrirà un total de 5 pistes de la Cara Nord que seran accessibles a través del telecadira Jorge Jordana.


A Baqueira Beret la temporada 2016-2017 començarà en la data d'obertura prevista després de les nevades dels últims dies que han estat abundants a les zones altes. Les baixes temperatures registrades a partir de dijous han permès produir gran quantitat de neu a les cotes mitjana i baixes.

El treball dels equips de preparació de pistes i producció de neu permetran obrir demà dissabte 26 de novembre les pistes Luis Arias, Pales der Arias 1, Cara Nord, Isards i Tamarro amb uns gruixos que oscil·len entre el 5 cm en cotes baixes i els 25 cm en cota 2500.

Aquestes pistes seran accessibles a través del telecadira Jorge Jordana pel que l'entrada per l'estació s'ha de fer exclusivament per Orri on les taquilles estaran obertes al públic. El preu del forfet per aquest cap de setmana serà de 30 € adults i 19,80 per a infantil.

D'altra banda, els serveis de restauració oberts seran els del Moët Winter Lounge i el parrec d'Orri i el lloguer obert Ski Service serà el de Baqueira 1500.

Principals novetats per aquest hivern

Les novetats destacades són la remodelació de pistes duta a terme el passat estiu suma 1 km més al mapa de pistes abalisades per a un total de 151 km més els 5 km d'itineraris de muntanya. A més, s'ha afegit al còmput total el traçat d'Audi Ski Kronos que tant èxit va tenir el passat hivern. Amb aquesta ampliació, Baqueira Beret passa a tenir 104 pistes abalisades sense oblidar l'extens domini de freeride en una àrea esquiable de 2.166 ha

A més de la qualitat en pistes, a Baqueira es millora cada any l'apartat de restauració. S'ha reformat la tradicional Borda Lobato situada al costat del pàrquing de 1500 amb el que per a aquest hivern s'ampliarà el seu horari d'obertura obrint al migdia i també per l'après-ski. També s'obrirà un nou local, Deli Baqueira, amb productes gourmet al Fòrum, la qual cosa redundarà en el bon ambient d'aquesta zona ja millorat substancialment la temporada passada amb els nous Wine Bar by Vinya Pomal i el Drinkery de l'Hotel Montarto.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista