Notícia

Al detall totes les opcions dels nous Forfets de Temporada de La Molina, Vallter, Vall de Núria, Espot i Port Ainé

Els Forfets de Temporada ja estan a la venda a preus promocionals

Imatge d'avui a La Molina, a la pista Olímpica tram alt. És el moment d'aprofitar els preus en promoció i aprofitar la neu des del primer dia
Imatge d'avui a La Molina, a la pista Olímpica tram alt. És el moment d'aprofitar els preus en promoció i aprofitar la neu des del primer dia Autor/a: La Molina
Aquesta temporada el Grup FGC ha redefinit el seu producte de Forfet de Temporada per a les estacions del Grup adequant-lo als usos reals dels esquiadors i aplicant una rebaixa de tarifes de venda al públic per a fer-los més competitius  i accessibles per als clients.  Els Forfets de Temporada ja estan a la venda a preus promocionals amb fins a un 20% de descompte per a compres realitzades abans del 2 de desembre.
 
Els nous Forfets de Temporada del Grup FGC
 
S’han adaptat els Forfets per zones territorials i s’han creat tres macro grups de Forfets de Temporada:

Forfet de La Molina & Grup FGC: Per esquiar tota la temporada a totes les estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé) i Tavascan. Amb aquest forfet aprofita per esquiar en 6 estacions d’esquí i 150km de pistes des de 494€ en promoció amortitzable en tan sols 13 dies.
El Forfet de la Molina & Grup FGC també té les variants de dies Laborables (vàlids de dilluns a divendres), els de tota la temporada excepte els dissabtes, els de només diumenges i els familiars (amb descomptes a partir de la 3ª unitat comprada).

Forfet Ripollès – Vall de Núria i Vallter: Permet esquiar tota la temporada a les estacions de Vall de Núria i Vallter 2000 i  amb una promoció del 50% de descompte en el forfet de dia a les altres estacions del GrupFGC: La Molina, Espot i Port Ainé.

Les dues estacions ripolleses estan a l’abast dels esquiadors des de tan sols 320€ en promoció, amortitzable amb 12 dies d’esquí!
Forfet SkiPallars – Espot, Port Ainé i Tavascan: Permet esquiar tota la temporada a les estacions de Espot , Port Ainé i Tavascan amb una promoció del 50% de descompte en el forfet de dia a les altres estacions del Grup FGC: La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000
Les tres estacions pallareses que conformen el domini Skipallars (Espot, Port Ainé i Tavascan) treuen el seu forfet conjunt per 350€ en promoció, amortitzable en tan sols 12 dies d’esquí!
 
Els nens no es fan mai grans i benvingudes les famílies!


Una altra de les novetats més destacades es basa en la divisió en franges d’edat per als forfets.
Enguany, la franja “júnior” de La Molina engloba dels 17 als 25 anys i la dels infants va dels 7 als 16 anys. A la resta d’estacions aquestes franges apliquen respectivament dels 15 als 25 anys i dels 7 als 14.
Per altra banda, els nous Forfets familiars inclouen descomptes de fins al 20% per aquelles compres familiars a partir de 3 unitats de Forfets. També inclouen descomptes creixents en funció del nombre d’unitats comprades.
Amb tot això, el Grup FGC té la voluntat de fer més accessible l’esquí a les famílies.
 
Fins a 1000€ en descomptes i promocions!

Tots els compradors de Forfets de Temporada de les estacions del Grup FGC gaudiran de descomptes en serveis o activitats a les estacions del Grup FGC.
Destaca entre els avantatges la possibilitat d’esquiar a les sis estacions de la Mancomunitat d’estacions d’esquí de fons catalanes Tot Nòrdic, així com la gratuïtat en els bitllets del Tren Cremallera de Vall de Núria i Montserrat fins al proper 1 de novembre.

A més, aprofita els descomptes en lloguer de material, classes d’esquí, cursos, activitats, serveis de restauració, etc. Hi ha nombrosos avantatges i cada forfet té els seus específics.
 
Anticipa la teva compra de Forfets de Temporada i estalvia fins a un 20%

Aprofita els descomptes promocionals fins al dia 2 de desembre. Tria el que més s’adapti a les teves necessitats i veuràs que si ets un/a esquiador/a habitual el forfet de temporada és el teu producte.
No esperis més i compra ara el teu Forfet ATOTANEU: recorda que ho pots fer directament al web de la Botiga Online del Grup FGC i a les oficines de les estacions d’esquí i Muntanya.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny