Notícia

Vallnord obrirà el 2 de desembre

Per aquesta temporada s'ha millorat la innivació en zones estratègiques, a més d'incrementar la producció durant les finestres de fred

Vallnord - Pal Arinsal compta amb uns gruixos de neu acumulada d'entre 10 a 40 centímetres. Imatge d'ahir a Pal
Vallnord - Pal Arinsal compta amb uns gruixos de neu acumulada d'entre 10 a 40 centímetres. Imatge d'ahir a Pal Autor/a: Vallnord
El proper 2 de desembre Vallnord obre les portes amb la vista posada a proporcionar el millor de les seves instal·lacions i obrir les portes a la renovada oferta en restauració i activitats complementàries a l'esquí.


Vallnord és a punt per estrenar la nova temporada d'hivern. Ho farà, tal com s'havia marcat, divendres que ve, 2 de desembre, amb la finalitat fixada a tornar a erigir-se com el destí preferit per als amants de la neu. A aquest efecte, ha invertit 2,5 milions en millores com l'ampliació de la neu de cultiu i l'aposta per seguir potenciant el servei al client.

Les nevades recents, complementades amb la pròpia producció de neu han deixat al punt les pistes per rebre els primers esquiadors. Vallnord - Pal Arinsal compta amb uns gruixos de neu acumulada d'entre 10 a 40 centímetres, que en el cas de Vallnord - Ordino Arcalís pugen fins als 15 centímetres a les cotes més baixes, amb màxims de 50 centímetres. La previsió meteorològica fa preveure noves precipitacions que encara no permeten determinar quines instal·lacions estrenaran la temporada.

Més de 600 persones al servei de l'esquiador contribuiran a fer de la visita una experiència inoblidable tant a Vallnord - Pal Arinsal com a Vallnord - Ordino Arcalís. Paral·lelament es treballa en la preparació de dates clau: els propers 21 i 22 de gener s'espera la Copa del Món d'esquí de muntanya Font Blanca i, entre altres actes de renom internacional, del 10 al 16 de febrer es reviurà el Swatch Freeride World Tour.

"A dia d'avui tothom està molt pendent de Vallnord a través de les webcams", assenyala el director de Vallnord - Pal Arinsal, Josep Marticella, que afegeix: "Aquesta temporada hem dirigit part de les inversions a la neu de cultiu per poder aprofitar les finestres de fred i també hem augmentat i millorat els serveis ". El restaurant Rústic, el nou Xalet Igloo o el Self Service, amb segell de certificació ecològica, il·lustren l'ampliació. De la mateixa manera, conclou Marticella, una nova cinta per al Jardí de Neu d'Arinsal i una major presència de Pocoyó exemplifiquen la dedicació al públic familiar.

El director de Vallnord - Ordino Arcalís, Xabier Ajona, fa extensives les coincidents "ganes de començar, de posar en marxa els projectes i les idees que ha desenvolupat l'equip", com és la fusió del Freeride i el Freestyle en un sol espai a través de la creació del Natural Park. I no és l'única novetat: a més d'obrir les portes al restaurant situat a major altura del país, El Refugi de Les Portelles, Vallnord - Ordino Arcalís acollirà el Airstream Experience, una caravana americana de luxe per a l'atenció d'hostes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny