Notícia

Masella incrementa avui el nombre de pistes obertes

Els debutants tindran el seu espai propi a Coma Oriola, amb el teleesquí i pista Fons de Coma Oriola. 

Així estava ahir l'entrada a la pista Masovera, que aquest any s'ha estrenat amb neu de canó
Així estava ahir l'entrada a la pista Masovera, que aquest any s'ha estrenat amb neu de canó Autor/a: Diaridelaneu.cat
Bones perspectives per avui dissabte per als clients de Masella, que incrementa el nombre de pistes i remuntadors en funcionament. Si ahir només estaven preparades les pistes Coma Oriola i la Masovera, per avui ja s'hi afegeixen les pistes de la Tosa Vermella, la Cova, la Feixa i Isards. També hi haurà nous ginys mecànics en marxa: el Jumbo Tosa i el Masella Jet, fet que permetrà que els clients ja no s'hagin de desplaçar necessàriament fins a l'aparcament de Coma Oriola i podran accedir a pistes des del Pla de Masella. Això sí, la tornada al Pla de Masella s'haurà de fer pel mateix telecadira Masella Jet, tot i que no es descarta que ho puguin fer amb esquís i amb certes limitacions per la pista Enamorats.

Els debutants continuaran amb la possibilitat de fer les primeres lliscades a la zona de Coma Oriola, on des del primer dia d'obertura, dijous passat, són oberts el teleesquí i pista de Fons de Coma Oriola. De tota manera a la zona no hi ha oficina de l'escola ni lloguer d'equips, per tant caldrà concertar-ne les classes i el lloguer de material al Pla de Masella.

Pel que fa als preus dels forfets queden en tarifa reduïda, això és a 29,00 € (1 dia adult) i 20,00 € (1 dia nen). Els gruixos de neu són de 15 a 40 cm, si ve aquests es van incrementant lleugerament ja que els canons pràcticament no paren de produir neu a gairebé totes les cotes.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


34%


7%


59%

58 vots