Notícia

Grandvalira confirma l’obertura parcial

S'obre una part del sector Pas de la Casa amb un preu especial de 25 € per dia

La xarxa d’innivació ha treballat a ple rendiment la passada nit i al llarg del dia per reforçar les últimes nevades.
La xarxa d’innivació ha treballat a ple rendiment la passada nit i al llarg del dia per reforçar les últimes nevades. Autor/a: Grandvalira
L’estació andorrana posa a disposició aquest cap de setmana una part del sector Pas de la Casa amb un preu especial de 25 € per dia. La xarxa d’innivació ha treballat a ple rendiment la passada nit i al llarg del dia per reforçar les últimes nevades. El Domini de la Neu treballa amb la previsió d’ampliar la superfície esquiable de cara el Pont de la Puríssima.


Grandvalira dóna el tret de sortida a la temporada 2016-17 avui dissabte amb l’obertura parcial de l’estació amb un preu únic especial de 25 euros per aquest cap de setmana. El Domini de la Neu preveu habilitar la pala central del sector Pas de la Casa i treballa ininterrompudament per condicionar una part del sector Grau Roig.
 
Per tal de reforçar les precipitacions en forma de neu caigudes dimecres a la nit, els tècnics han activat a tots els sectors la producció de neu de cultiu durant la passada nit i al llarg de tot el dia d’avui a tots els sectors del domini. En total, la xarxa d’innivació acumula més de 60 hores de producció.
 
Pel que fa als serveis d’estació, Grandvalira posarà a disposició dels esquiadors al llarg del cap de setmana l’Escola d’Esquí i Snowboard del sector Pas de la Casa així com els restaurants Coll Blanc i Cala Bassa Beach Club-Costa Rodona del mateix sector.
 
De la seva part, els sectors de Grau Roig, Encamp, Canillo, El Tarter i Soldeu continuen amb la pauta de treball centrada en condicionar el màxim de pistes de cara el Pont de la Puríssima. 
Les previsions meteorològiques marcaran l’obertura de pistes més enllà de diumenge. 
 
El Domini de la Neu ampliarà la informació a través del seu web www.grandvalira.com  i les seves xarxes socials.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny