Notícia

La Molina i Vallter, les primeres del Grup FGC en obrir

Les dues estacions del Grup FGC obren avui les seves instal·lacions

Així es veia dijous pel matí Pista Llarga i la muntanya de la Tosa des de Coll Sisé
Així es veia dijous pel matí Pista Llarga i la muntanya de la Tosa des de Coll Sisé Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Grup FGC inaugura la temporada avui dissabte 26 de novembre amb l’obertura de dues de les seves estacions. Les nevades d’aquests darrers dies han permès consolidar una primera capa de neu i tant La Molina com Vallter 2000 podran obrir les instal·lacions al públic, que podran gaudir d’un primer tast de neu.
 
Durant la propera setmana, totes dues estacions quedaran tancades per tal de preparar el domini esquiable de cara al pont de la Constitució i la Puríssima i donar el tret de sortida definitiu de la temporada de manera estable el següent cap de setmana, el 3 i 4 de desembre.
 
Fins a 20 cm de neu pols a La Molina

Els esquiadors amb més experiència podran accedir amb el telecabina al teleesquí de les Set Fonts a la Tosa d’Alp per a fer les primeres baixades de la temporada. També es posarà un servei de transport amb màquina fins al punt més alt de l’estació: el refugi Niu de l’Àliga (cota 2537), ideal per gaudir d’un bon dinar i del paisatge d’alta muntanya i les vistes de les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès.
 
L’estació degana i més innovadora obrirà la pista Dues Estacions (nivell mig-alt), amb un gruix de 15 cm de neu pols, així com també les activitats del Parc d’Aventura als arbres i el telecabina. La tarifa del forfet per esquiadors serà de 10 € i de 7 € per als visitants que només vulguin passejar amb el Telecabina. L’horari serà de 9.00 a 17.00 h.
 
Vallter 2000 avança la temporada d’hivern


Tot i que la data prevista d’obertura de Vallter 2000 era el 2 de desembre, els 20 cm de neu que han deixat les nevades d’aquesta setmana permetran l’obertura de la zona de debutants amb les Pistes de Morens 1 i 2, i la zona de trineus del Parc Lúdic, a més dels teleesquís Morens 1 i 2. El forfet tindrà un cost de 14 € per als adults i 10 € per als infants. L’horari serà de 9.00 a 17.00h. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny