Notícia

Més de 1.600 esquiadors a Grandvalira en el primer dia de la temporada

L'estació amplia la superfície esquiable i obre parcialment el sector de Grau Roig

l’estació continua reforçant les connexions entre tots els sectors per fer front al Pont de la Puríssima.
l’estació continua reforçant les connexions entre tots els sectors per fer front al Pont de la Puríssima. Autor/a: Grandvalira
Grandvalira dóna la benvinguda a la temporada amb un total de 1.600 esquiadors. El domini andorrà amplia la superfície esquiable i obre parcialment el sector de Grau Roig. De cara la setmana vinent, l’estació mantindrà operatius els sectors de Pas de la Casa i Grau Roig amb una tarifa especial de 20€. Mentrestant l’estació continua reforçant les connexions entre tots els sectors per fer front al Pont de la Puríssima.


Grandvalira ha estrenat avui la temporada amb una molt bona acollida per part dels esquiadors. Prop de 1.600 amants dels esports blancs han donat la benvinguda a la campanya de neu 2016-17. L’estació andorrana ha sorprès aquest matí als primers clients, que a més del sector de Pas de la Casa han pogut tenir accés al sector de Grau Roig. Les darreres nevades, les més de 70 hores acumulades de producció de neu i el treball intens de l’equip de màquines, han afavorit el condicionament de més superfície esquiable així com a la connexió entre els sectors de Pas de la Casa i Grau Roig.
 
Aquests dos sectors, oberts parcialment, continuaran la seva activitat a partir de dilluns mantenint la tarifa especial de 20 euros en el forfet de dia. Pel que fa als serveis d’estació, Grandvalira posa a disposició dels esquiadors l’Escola d’Esquí i Snowboard dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig així com els restaurants Coll Blanc , Cala Bassa-Costa Rodona, Pulka i Cubil.
 
De cara el Pont de la Puríssima, l’estació treballa amb l’objectiu de reforçar les connexions amb els sectors d’Encamp, Soldeu, El Tarter i Canillo.
 
El Domini de la Neu actualitzarà la informació a través del seu web www.grandvalira.com  i les seves xarxes socials. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny