Notícia

Marta Viver, cap comercial de La Molina, ens fa arribar un missatge

El departament comercial de La Molina ens desitja una bona temporada als seguidors i lectors del Diaridelaneu.cat


La Molina ha estrenat temporada aquest cap de setmana. No és habitual que aquesta estació ho faci a finals de novembre però per aquesta temporada cabada d'iniciar l'aposta era estar entre les primeres en obrir. Per aquest motiu s'ha obert la pista ubicada en la cota mes alta, la Dues Estacions, accesible combinant el telecabina Alp2500 i el teleesquí Set Fonts. I sembla que amb bons resultats. Marta Viver, Cap Comercial de l'estació ens fa arribar un missatge als lectors de Diaridelaneu.cat


Uns 20 cm. de neu a les cotes mitges i gairebé 30 a les cotes altes és el que oferia avui diumenge La Molina. Els clients que volien fer un primer tast de neu d'aquesta temporada podien accedir a la pista Dues estacions, de dificultat blava, fent ús del telecabina Alp2500 i tot seguit el teleesquí Set Fonts. Però hi havia més al·licients, com ara accedir al Refugi Niu de l'Àliga per mitjà de la trepitjaneus equipada amb cabina posterior per a passatgers. L'experiència sembla que ha agradat, i molt, als clients. Per aquest motiu no es descarta que es torni a posar en marxa aquesta iniciativa ben aviat.  

La tarifa del forfet per esquiadors era de 10 € i ahir dissabte l'estació va ser visitada per prop de 800 clients. En aquest context la cap comercial de La Molina, Marta Viver, ens fa arribar als lectors i seguidors del Diaridelaneu.cat un missatge que hem enregistrat avui diumenge al migdia a la pista Dues Estacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny