Notícia

Més de 2.500 persones han passat aquest cap de setmana per La Molina i Vallter

Si les temperatures es mantenen baixes aquests dies també obriran Espot, Port Ainé i Vall de Núria

Més de 1.800 persones han passat aquest cap de setmana per La Molina, gràcies a l'obertura del teleesquí Set Fonts i el servei de trepitjaneus fins al Niu de l'Àliga
Més de 1.800 persones han passat aquest cap de setmana per La Molina, gràcies a l'obertura del teleesquí Set Fonts i el servei de trepitjaneus fins al Niu de l'Àliga Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Grup FGC ha inaugurat la temporada aquest cap de setmana amb l’obertura La Molina i Vallter 2000. Alguns esquiadors han vingut a estrenar el forfet de temporada, d’altres a passar el dia, i fins i tot han vingut visitants que simplement han volgut viure l’ambient. En total, més d’un miler de persones el dissabte, i 1.500 diumenge, s’han arribat fins a les pistes per fer un primer tast de neu.
 
La Molina i Vallter 2000 reben 2.500 persones


La Molina va obrir les portes el dissabte amb uns 800 visitants. Aquest diumenge, el nombre de visites ha arribat a mil. L’estació ha obert el telecabina que dóna accés al teleesquí que va de les Set Fonts a la Tosa d’Alp. Han posat un servei de transport en màquina fins al punt més alt de l’estació: el refugi Niu de l’Àliga (cota 2.537). També s’han obert les activitats del Parc d’Aventura als arbres i el telecabina. La tarifa del forfet per a esquiadors ha estat de 10 € i de 7 € pels visitants que només volien passejar pel telecabina.
 
Vallter 2000, per la seva banda, ha rebut al voltant de 700 persones al llarg de tot el cap de setmana -200 dissabte i 500 diumenge-. L’estació ha pogut obrir la zona debutants amb les pistes de Morens 1 i 2, la zona de trineus del Parc Lúdic i els teleesquís Morens 1 i 2. El forfet ha tingut un cost de 14 € per als adults i 10 € per als infants.
 
Bones previsions pel pont de desembre a totes les estacions

La neu que ha caigut al llarg d’aquest cap de setmana i les bones previsions dels propers dies permetrà a les estacions seguir treballant per a ampliar el domini esquiable de cara el pont de la Constitució i la Puríssima.
 
Si les condicions de neu i fred es compleixen als propers dies, Vall  de Núria podrà obrir l’estació el dia 3. A dia d'avui, amb la neu recent i la producció feta aquesta passada nit, l'obertura de les principals pistes de l'estació i també les pistes de trineus i activitats d'hivern en el Parc Lúdic quedarà pràcticament garantida.
 
Les estacions del Pallars han estat de les mes beneficiades per les nevades d'aquests últims dies i s’està treballant de  valent per obrir més del 60% de totes dues estacions el que suposarà una de les millors arrencades de temporada d'aquests darrers anys.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny