Notícia

Es pot esquiar a La Molina per 25 € al dia?

Fins al 4 de desembre s'activa la promoció 4x3, que permet esquiar a la Molina per 25 €/dia

La Molina promou esquiar per 25 € al dia amb la promoció del 4x3!
La Molina promou esquiar per 25 € al dia amb la promoció del 4x3! Autor/a: La Molina
A partir del dia 1 de novembre i fins al 4 de desembre si recarregues el teu forfet amb 3 forfets de dia o compres un suport carregat et regalem un quart dia d’esquí. A més, entres automàticament en el sorteig d’unes ulleres de la marca Adidas Eyewear


La Molina ha estat sempre una estació propera i accessible i, en aquesta línia, encarem la tercera temporada del forfet recarregable: el “RECarnet ”. Aquest és un format de forfet ja consolidat entre els esquiadors i surfers de La Molina que els permet recarregar dies d’esquí des de casa i anar directament a pistes, evitant les incòmodes de les taquilles de l'estació!
 
En aquesta tercera temporada La Molina reedita una promoció de compra anticipada de forfets recarregables RECarnet durant el mes de novembre que no podreu deixar escapar: un 4x3 en compres i recàrregues. T’imagines esquiar a La Molina quan vulguis per 25€? Ara és possible!
 
Nous forfets per a tu: de 4h, recarregables d’1 a 10 dies d’esquí i especials per zones de debutants!
 
Des del mòbil, la tauleta o l'ordinador podràs comprar i/o recarregar el teu RECarnet amb qualsevol dels 3 nous tipus de forfet que t’oferim.
 
Recarrega 4 hores d’esquí tantes vegades com vulguis durant la temporada i aprofita també la modalitat de forfets de lliure elecció recarregables d’1 a 10 dies d’esquí durant tota la temporada. A més, si estàs aprenent a esquiar també tens una opció de forfet més econòmic i adaptat a tu: el forfet per a zones de debutants disponible online per tan sols 27€ la recàrrega diària!
 
Tot són avantatges pels clients del RECarnet
 
No només en període de promoció; tingues en compte que com a usuari del forfet recarregable, a més del descompte en la compra / recàrrega online de suports de prop d’un 10% sobre el preu del forfet a taquilles, disposes dels següents avantatges vàlids durant tota la temporada:
• 30% de descompte en el lloguer de material a l'edifici de serveis - cota 1700 zona Telecabina Alp 2500.
• Consignes individuals per només 1€/diari a l'edifici de serveis.
• Activitats i descomptes especials exclusius pels clients amb forfet recarregable.
 
Com puc aconseguir el meu RECarnet i participar en la promoció?
 
Si tens un suport codificat de la passada temporada, pots recarregar-lo i aprofitar la promoció 4x3 directament des de la nostra web. En cas de no tenir-lo, el pots adquirir a la mateixa web o des de les oficines de la Molina durant el mes de novembre o bé a alguna de les fires i espais promocionals (consulta la web per a més informació). Ara, esquiar a La Molina és molt més fàcil i accessible!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny