Notícia

Port del Comte confirma obertura per aquest dissabte al 100%

L'estació del Solsonès obre tots els sectors, sent la primera en penjar el cartell "Neu pols, tot obert"

Port del Comte confirma obertura per aquest dissabte al 100%. Imatges d'avui al sector Estivella
Port del Comte confirma obertura per aquest dissabte al 100%. Imatges d'avui al sector Estivella Autor/a: Port del Comte
Port del Comte i Tuixent La Vansa van ser, durant el temporal de llevant de la setmana passada, dues de les estacions que més beneficiades en van sortir. Si el cap de setmana passat ja obria l'estació d'esquí de fons, un fet força inèdit al novembre, aquesta setmana és la seva veïna Port del Comte qui anuncia i confirma obertura i, atenció, perquè obre al 100%.

El sectors Hstal-Prat Donadó, Sucre, Bòfia i Estivella s'obriran al públic amb gruixos que es continuen incrementant gràcies a la producció de neu. La xarxa de neu produïda de Port del Comte s'ha anat millorant any rere any, per aprofitar al màxim les finestres de fred. Ara, aquestes millores donen els seus resultats i aquests darrers dies, durant les hores nocturnes, els canons s'han posat en marxa gràcies a les temperatures baixes d'aquests dies i ho han fet en condicions que en altres temporades no hauria estat possible, perquè necessitaven temperatures encara més baixes i condicions d'humitat relativa també més reduïdes. Això els ha permés optimitzar al màxim les hores de producció.

En els propers dies la direcció de l'estació tornarà a confirmar els gruixos i les pistes obertes, si bé tots els sectors ja és segur que s'obriran al públic. Últim dia per adquirir l'abonament temporada a preu reduït:  30 Novembre.

Comunicat de neu confirmat amb data 29/11/16:

Gruix mínim: 25
Gruix màxim: 55
Qualitat: pols/trepitjada
Remuntadors: 17/17
Pistes: 37/37
Quilòmetres: 50/50

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny