Notícia

Helly Hansen et porta a esquiar gratis amb l'Ski Free Pass

Busca el hashtag #skifree a les jaquetes d'esquí d'home i dona. Els esquiadors que comprin certs productes de la marca rebran un dia d'esquí gratuït

Helly Hansen et porta a esquiar gratis amb l'Ski Free Pass
Helly Hansen et porta a esquiar gratis amb l'Ski Free Pass Autor/a: Helly Hansen
Helly Hansen continua el seu exitós programa Ski Free per aquesta temporada 2016-17. Els esquiadors que comprin certs productes de la marca rebran un dia d'esquí gratuït, o un 2x1 en forfets, canviable en una de les 40 estacions que participen d'Europa, EUA i el Canadà, entre els quals es troben resorts premium com Aspen i Chamonix, a destinacions com Norefjell i Arosa Lenzerheide. (www.hellyhansen.com/skifree)


Aquesta temporada Helly Hansen vol celebrar la seva associació amb les estacions d'esquí i els ski patrollers que treballen dia a dia perquè la gent estigui més segura a les pistes. A dia d'avui, més de 50.000 professionals de l'esquí -incloent més de 2.800 ski patrollers- confien en l'alt rendiment dels productes Helly Hansen, gràcies a la durabilitat, la calidesa i el confort que aporten durant tota la temporada.

La majoria de les jaquetes d'esquí d'home i dona de la col·lecció d'hivern 2016-17 de Helly Hansen són part del programa Ski Free, incloent la Elevation Shell Jacket, guanyadora de diversos premis. Busca els hashtags #SkiFree a les jaquetes i pantalons d'esquí Helly Hansen, disponibles en tots els principals minoristes de roba per a esports d'hivern.

A què estàs esperant? Agafa les teves coses, el teu forfet gratuït, sal i ... sentir-se viu!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny