Notícia

Boí Taüll Resort obre aquest divendres 2 de desembre amb forfet gratuït per a tothom

L'estació ofereix 40 pistes d'un total de 47, 10 remuntadors d'11 i 33 quilòmetres esquiables

Boí Taüll Resort obre aquest divendres 2 de desembre amb forfet gratuït per a tothom. Imatge d'arxiu.
Boí Taüll Resort obre aquest divendres 2 de desembre amb forfet gratuït per a tothom. Imatge d'arxiu. Autor/a: Boí-Taüll
Boí Taüll Resort arrenca la temporada d'hivern amb una jornada de portes obertes aquest divendres 2 de desembre. Les previsions són que el dia de l'obertura l'estació compti amb 40 pistes d'un total de 47, 10 remuntadors d'11 i 33 quilòmetres esquiables. S'ha preparat un calendari d'activitats familiars per al pont, entre les que destaquen l'animació infantil i una pista de patinatge sobre gel.


L'estació d'esquí i muntanya lleidatana de Boí Taüll Resort, la més alta dels Pirineus, donarà la benvinguda a la temporada d'hivern aquest divendres, 2 de desembre, amb una jornada de portes obertes. Els responsables preveuen que, el dia de l'obertura, els visitants puguin gaudir de 40 de les 47 pistes i 10 dels 11 remuntadors disponibles. Així mateix, s'estima que l'estació comptarà amb un total de 33 quilòmetres esquiables i amb un gruix de neu pols d'entre 140 i 160 centímetres a la cota màxima (superior als 2.750 metres) i d'entre 20 i 30 centímetres a la base de l'estació.

Entre les novetats de la present temporada, destaquen la millora de l'equipament de l'estació, una nova màquina "trepitjaneu" d'última generació, així com la millora en el sistema de producció de neu i en el traçat de les pistes, entre d'altres. Aquestes novetats han estat possibles, en part, gràcies a la inversió d'1,6 milions d'euros de Actius de Muntanya, societat dependent de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, s'ha implementat un nou model de control d'accés mans lliures, basat en un sistema de forfet en format targeta que agilitza l'accés als remuntadors de les pistes.

Calendari d'activitats: pont familiar i competicions a nivell professional i amateur

De cara a les festivitats de la segona setmana de desembre, Boí Taüll presenta un calendari d'activitats familiars que inclouen les passejades amb raquetes de neu, l'animació infantil, amb tallers i festes adaptats a les diferents edats dels nens, i, com a atracció principal, la pista de patinatge sobre gel que estarà a disposició dels clients del Resort lleidatà durant tota la temporada d'hivern.

Així mateix, l'estació acollirà competicions a nivell professional i amateur, com ara la Copa d'Espanya d'esquí de muntanya (17 i 18 de desembre), el Snow Gay Weekend (11 i 12 de febrer) o El Dorado Freeride (11 i 12 de març).
Pel que fa a competicions de freestyle, l'estació organitzarà la competició de surf de neu i esquí a nivell amateur per a menors de 16 anys "New Kids on the Snow" (4 de gener) i "In Eleven Contest" (28 i 29 de març), competició de surf de neu i esquí a nivell amateur per a totes les edats.

En paraules de Xavier González, director general de Boí Taüll, "esperem vendre 120.000 forfets aquesta temporada, un 20% més que l'any anterior. És un clar senyal de l'acceptació del nostre compromís pel turisme de neu de qualitat per part dels nostres visitants. Un inici de temporada amb les extraordinàries condicions de neu que oferirem és la millor arrencada possible per assolir els nostres objectius ".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny