Notícia

El Grup Aramon ha confiat en Skitude la posada en marxa de la seva app

Skitude, empresa de tecnologia "made in Girona", s'ha convertit en proveïdora d'aplicacions per a estacions d'esquí de tot el món

El Grup Aramon estrena aplicació de la mà d'Skitude
El Grup Aramon estrena aplicació de la mà d'Skitude Autor/a: Skitude
Skitude s'ha convertit en un dels proveïdors d'aplicacions mòbils a mida de referència per a les estacions d'esquí en l'àmbit internacional. Per aquesta temporada l'empresa gironina incorpora un dels gegants del sector a l'Estat espanyol: el grup Aramón. Les estacions d'esquí de Cerler, Formigal-Panticosa, Javalambre i Valdelinares posen en marxa la seva aplicació oficial, compatible amb el sistema de monitorització i gamificació d'Skitude. L'empresa gironina continua creixent en usuaris finals i clients dins el món de la neu.


El Grupo Aramón integra les estacions d'esquí al Pirineu d'Hosca de Cerler i Formigal-Panticosa, i les estacions de Terol, Javalambre i Valdelinares. L'empresa gironina ha desenvolupat l'aplicació mòbil d'aquest grup aragonès, la qual ha estat especialment dissenyada per millorar l'experiència dels esquiadors abans, durant i després del pas per les diferents estacions. L'app de base continua amb millores respecte a versions anteriors però en el cas de la versió dissenyada per a les estacions aragoneses hi ha noves prestacions, com ara reservar l'allotjament o recarregar el forfet de forma fàcil.

Com en les versions anteriors també permetrà consultar la previsió meteorològica, acés ràpid i directe a les webcams, consultar el mapa en pistes fins i tot sense necessitat de connexió a Internet, o consultar l'estat d'obertura de totes les pistes i remuntadors en temps real. Igualment es podran crear grups d'usuaris (amics) amb els qui compartir la posició dins el domini esquiable o comparar rànquings, enregistrament gràfic del dia d'esquí, accedir a estadístiques o participar en competicions per guanyar premis facilitats pel grup Aramon o algun espònsor. Una de les novetats de l'aplicació és que es posa a disposició dels usuaris una playlist de Spotify amb una selecció de música.

Una aplicació d'esquiadors per a esquiadors

Skitude App néixer el 2012 com una aplicació gratuïta per als amants de l'esquí que combinava la passió per l'esport blanc i les noves tecnologies. L'equip que està darrere del projecte està format per 14 persones, i des de la seva oficina central al Pirineu, o en alguna de les seves dues delegacions al sud de Londres i Los Andes, dóna suport a la comunitat i a les prop de 50 estacions que treballen de forma directa amb ells en 7 països diferents: Espanya, Andorra, Xile, Argentina, França, Itàlia i Eslovènia.

Més informació a: www.skitude.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny