Notícia

Quan i en quines condicions obren les 5 estacions del Grup FGC?

Espot i Port Ainé estan treballant al màxim per obrir el 70% d’ambdues estacions avui 2 de desembre.

A Port Ainé estan treballant al màxim per obrir el 70% de l'estació avui 2 de desembre.
A Port Ainé estan treballant al màxim per obrir el 70% de l'estació avui 2 de desembre. Autor/a: Ski Pallars
Les 5 estacions del Grup FGC obriran per al pont de desembre. Les estacions d’Espot i Port Ainé estan treballant al màxim per obrir més del 70% d’ambdues estacions el 2 de desembre. Vall de Núria enceterà la temporada d’hivern el proper 3 de desembre. La Molina i Vallter 2000, per la seva banda, van donar el tret de sortida el cap de setmana del 26 i 27 de novembre, en què més de 2.500 persones van passar per les seves pistes per fer un primer tast de neu.


Gràcies a les nevades de la setmana passada, la producció de neu i l’intens treball dels equips de preparació de les pistes, les cinc estacions del Grup FGC obriran les seves portes per al pont de la Constitució i de la Puríssima.
 
Amb les òptimes condicions d’aquests últims dies, els tècnics estan condicionant les pistes més populars de les estacions. Les estacions ubicades al Pallars Sobirà, Espot i Port Ainé, que han estat de les mes beneficiades per les nevades d'aquests últims dies, estan treballant de valent per obrir més del 70% de totes dues estacions. Per la seva banda, Vall de Núria obrirà demà dissabte 3 de desembre.
 
El passat cap de setmana del 26 i 27 de novembre ja va obrir les estacions de La Molina i Vallter 2000, les quals van rebre la visita de més de 2.500 persones.
 
Més del 50% del domini esquiable obert per al pont de desembre

El Grup FGC té com a principal objectiu seguir treballant de valent per poder posar en funcionament ben aviat el màxim nombre d’instal·lacions. D’aquesta manera, es podrà oferir un pont de la Constitució i de la Puríssima amb molta diversió sobre la neu per a tothom, tant per a esquiadors i snowboarders.
 
A La Molina han estat treballant intensament per a poder ampliar el domini esquiable de cara al Pont i podran obrir més del 50% de les pistes.  Vallter 2000 ha estat una de les estacions més beneficiades per les nevades dels darrers dies i obrirà un 84% de les seves pistes.
 
Espot i Port Ainé obriran aquest divendres amb més del 70% del domini esquiable a les dues estacions. I Vall de Núria ja ho té tot a punt per a dissabte dia 3, en què obriran sis de les onze pistes de l’estació. El cremallera de Núria, l’Hotel i les activitats lúdiques de Vall de Núria es posaran en marxa un dia abans, el divendres 2. 
 
També hi haurà activitats per als visitants que s’apropin a les estacions per a viure l’ambient i gaudir de les activitats alternatives com són el Parc d’Aventura als Arbres de La Molina, els parcs lúdics i d’aventura de Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny