Notícia

Grandvalira es prepara pel Pont de la Puríssima amb 147 km esquiables

El gruix de neu va dels 20 als 50 cm. Els practicants del freestyle també podran gaudir de l’obertura parcial de l’Snowpark El Tarter a partir d’aquest diumenge

Grandvalira es prepara pel Pont de la Puríssima amb 147 km esquiables
Grandvalira es prepara pel Pont de la Puríssima amb 147 km esquiables Autor/a: Grandvalira
Grandvalira es prepara ja pel Pont de la Puríssima, la primera cita estrella de la temporada, amb la superfície esquiable oberta més gran de a Península Ibèrica i unes condicions de neu òptimes. Els visitants que es desplacin a El Domini de la Neu com a destinació per a les seves vacances, gaudiran d’uns gruixos de neu d’entre 20 i 50 cm a gran part del domini i d’un total de 147km de pistes, aproximadament el 70% de l’estació. A més, l’estació andorrana confirma l’obertura dels seus 6 sectors a partir de demà divendres i garanteix la connexió per pista entre tots ells.
 
L’Escola d’Esquí i Snowboard així com els punts de restauració i les activitats d’aventura estan ja disponibles pels esquiadors que decideixin començar la temporada d’esquí a l’estació del País dels Pirineus. Gràcies a l’intens treball de l’equip de shapers de Grandvalira, els amants del freestyle també podran gaudir de l’obertura parcial de l’Snowpark El Tarter a partir d’aquest diumenge amb una línia de mòduls per a esquiadors o snowboarders debutants i una línia per usuaris amb un nivell mig.
 
Grandvalira seguirà actualitzant l’estat de l’estació i l’ampliació de l’extensió esquiable per aquests propers dies al seu web www.grandvalira.com i a les seves xarxes socials.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny