Notícia

La Molina obrirà un total de 40 quilòmetres de pistes aquest cap de setmana

Es podrà esquiar per 26€ si es compra el forfet recarregable abans de diumenge 4 de desembre. I la sorpresa: obertes Els Coms i Alabaus!

La Molina obrirà un total de 40 quilòmetres de pistes aquest cap de setmana. A la imatge el teleesquí Set Fonts, al sector de la muntanya de la Tosa. Imatge d'arxiu.
La Molina obrirà un total de 40 quilòmetres de pistes aquest cap de setmana. A la imatge el teleesquí Set Fonts, al sector de la muntanya de la Tosa. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Gràcies a les bones condicions dels últims dies i als intensos treballs dels tècnics per condicionar les pistes, La Molina es presenta com una de les millors opcions per gaudir de la neu aquest cap de setmana.
 
En aquest sentit, l’estació obrirà un total de 42 pistes (13 vermelles, 14 blaves, 1 negra i 14 verdes), bona xifra que es tradueix en un total de 40 quilòmetres esquiables. La zona amb més quantitat de neu es troba a la zona alta de l’estació, especialment a la zona de Torrent negre. Pel que fa al nombre de remuntadors, La Molina posarà en marxa un total de 13.
 
La tarifa del forfet per a esquiadors serà de tan sols 26€ per a aquells usuaris que adquireixin el forfet recarregable abans del diumenge 4 de desembre, aprofitant la promoció que trobaran al web de La Molina.
 
Durant aquest cap de setmana del 3 i 4 de desembre, els visitants no només podran esquiar i gaudir de la neu a pistes, sinó que també podran divertir-se al Parc d’Aventura als arbres, l’àrea del tubbing i la zona de la pista TMR, a més de la Pista llarga.
 
Pel que fa als serveis de restauració, estaran oberts un ampli ventall de propostes, com per exemple el restaurant El Bosc i l’autoservei, al Cap de Comella; la cafeteria Costa Rasa, l’emblemàtic refugi Niu de l’Àliga, situat a la zona més alta de l'estació (cota 2.537), o la cafeteria Alabaus.
 
Repetir les bones xifres


La Molina espera repetir les xifres positives registrades els dies 26 i 27 de novembre, en què l’estació va iniciar la temporada d’hivern. Durant aquell cap de setmana, l’estació va rebre la visita d’unes 2.000 persones: 800 visitants dissabte i mil persones diumenge.

Pistes obertes segons comunicat:

Verdes:
Els Pins, Pista Llarga, Esquirols, Fontcanaleta, Pedró, Torrent de Comabella, Pista del Refugi, Serrat Gran, Comafloriu, Parc Infantil Pista Llarga, Debutants I, Debutants II

Blaves : Els Plans, Torrent Negre, Agulles, Passeig, Pleta, Ponent, Mainadera, Panoràmica, Volta Muntanya Sagrada, Diagonal, Quatre Camins, La Genciana, Set Fonts, Dues Estacions, Camí del Bosc

Vermelles: Solell, Carena, Telemark, Costa Rasa, Diagonal Alta, Comella I, Comella II, Creueta, Alabau, L'Huget, Pastors, La Coma, Ginesta

Negres: Els Coms
 
Per a més informació: www.lamolina.cat
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny