Notícia

Hi havia ganes d'esquiar: La Molina ahir 1.800 esquiadors, Port Ainé i Espot 950, Vallter 900 i Vall de Núria 800

La Molina arrenca el pont multiplicant per 7 el nombre de visitants del 2015

Hi havia ganes d'esquiar: La Molina ahir 1.800 esquiadors. A la imatge, clients al telecadira Torrent Negre
Hi havia ganes d'esquiar: La Molina ahir 1.800 esquiadors. A la imatge, clients al telecadira Torrent Negre Autor/a: Diaridelaneu.cat
El cap de setmana previ al Pont de la Puríssima i la Constitució comença sense aglomeracions a les pistes d'esquí. Hi ha ambient, sí, però no es pot dir que sigui un cap de setmana amb presència massiva d'esquiadors a pistes. Les previsions apunten a que el gruix de visitants i esquiadors a les estacions arribaran dijous.


Hi haviaganes d'esquiar i així ho demostren les xifres de visitants a les estacions d'esquí del Grup FGC. Ahir a La Molina van arrencar el pont multiplicant per 7 el nombre de visitants del 2015 i sembla que els gruixos actuals asseguren una gran temporada hivernal a les estacions del grup FGC.
 
Vallter 2000 ha rebut prop d’un miler de visites, superant totes les xifres d’obertura del pont del 2015. Vall de Núria i Espot i Port Ainé també han tingut molt bons registres respecte la temporada anterior. La Molina, amb 1800 visitants, confirma el bon inici de temporada. Sobretot en relació a l’any passat, on amb prou feines s’havia arribat als 250. Les primeres nevades han abonat el terreny per un bon inici de temporada, i que permet consolidar una primera capa de neu de garanties.
 
Vallter, que s’ha acostat al miler de visitants (900) també presenta un panorama totalment diferent al del desembre de 2015, quan l’estació ni tan sols havia pogut obrir. Espot i Port Ainé mantenen les xifres semblants a les de l’any passat amb 950 visitants aquest dissabte. Vall de Núria, per la seva banda, ha rebut un total de 800 visitants.

Articles Relacionats:
Consells per esquiar en pistes massificades
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny