Notícia

Bons resultats dels esquiadors de fons andorrans a la Riale-Formazza

Quarta posició d’Irineu Esteve i una cinquena de Carola Vila

Bons resultats dels esquiadors de fons andorrans a la Riale-Formazza. Quarta posició d’Irineu Esteve i una cinquena de Carola Vila
Bons resultats dels esquiadors de fons andorrans a la Riale-Formazza. Quarta posició d’Irineu Esteve i una cinquena de Carola Vila Autor/a: FAE
L’equip de fons tanca el cap de setmana amb molt bons resultats després que avui en les proves persecució s’hagen assolit una quarta posició d’Irineu Esteve i una cinquena de Carola Vila. La cita ha estat a Riale Formazza (Itàlia) en sengles curses FIS i Júnior, respectivament.

En la prova FIS de persecució de 10 quilòmetres, que comptava amb els temps de la cursa del dia anterior, Esteve ha finalitzat en la quarta posició amb un temps de 58.59,8, a 31,7 segons del vencedor, l’italià Giorgio Di Centa, que també havia guanyat dissabte.

Per la seva part, Vila ha demostrat que la caiguda del dissabte l’havia deixat lluny d’un millor resultat, i avui s’ha situat en la 5a posició final en la cursa de 7,5km persecució. L’andorrana ha marcat un temps de 39.18,3, a 4.26,0 de la guanyadora, la italiana Anna Comarella, i fent el tercer millor temps de la jornada. La suma dels temps de dissabte l’han situat cinquena finalment. Vila ha acabat a menys de quatre segons de la quarta posició, i a menys de 10 segons de la tercera plaça que ha ocupat l’espanyola Lydia Iglesias.

L’equip entrenarà ara per preparar les competicions del cap de setmana vinent a Valdidentro (Itàlia), ja de Copa d’Europa.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny