Notícia

Bons resultats dels esquiadors de fons andorrans a la Riale-Formazza

Quarta posició d’Irineu Esteve i una cinquena de Carola Vila

Bons resultats dels esquiadors de fons andorrans a la Riale-Formazza. Quarta posició d’Irineu Esteve i una cinquena de Carola Vila
Bons resultats dels esquiadors de fons andorrans a la Riale-Formazza. Quarta posició d’Irineu Esteve i una cinquena de Carola Vila Autor/a: FAE
L’equip de fons tanca el cap de setmana amb molt bons resultats després que avui en les proves persecució s’hagen assolit una quarta posició d’Irineu Esteve i una cinquena de Carola Vila. La cita ha estat a Riale Formazza (Itàlia) en sengles curses FIS i Júnior, respectivament.

En la prova FIS de persecució de 10 quilòmetres, que comptava amb els temps de la cursa del dia anterior, Esteve ha finalitzat en la quarta posició amb un temps de 58.59,8, a 31,7 segons del vencedor, l’italià Giorgio Di Centa, que també havia guanyat dissabte.

Per la seva part, Vila ha demostrat que la caiguda del dissabte l’havia deixat lluny d’un millor resultat, i avui s’ha situat en la 5a posició final en la cursa de 7,5km persecució. L’andorrana ha marcat un temps de 39.18,3, a 4.26,0 de la guanyadora, la italiana Anna Comarella, i fent el tercer millor temps de la jornada. La suma dels temps de dissabte l’han situat cinquena finalment. Vila ha acabat a menys de quatre segons de la quarta posició, i a menys de 10 segons de la tercera plaça que ha ocupat l’espanyola Lydia Iglesias.

L’equip entrenarà ara per preparar les competicions del cap de setmana vinent a Valdidentro (Itàlia), ja de Copa d’Europa.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial