Notícia

La Molina, comarca del Berguedà

El Consell Comarcal del Berguedà signa un conveni amb FGC que iguala les condicions de la Cerdanya

La Molina i el Berguedà, units per Coll de Pal. Imatge d'arxiu.
La Molina i el Berguedà, units per Coll de Pal. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Signat un conveni entre el Consell Comarcal del Berguedà i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya pel qual els berguedans (i estudiants escolaritzats a la comarca), es beneficiaran de descomptes en els abonaments de temporada a La Molina. De fet, cal no oblidar que el sector Coll de Pal de La Molina forma part de la comarca del Berguedà, zona que forma part del terme municipal de Bagà.


Els berguedans tindran descomptes per esquiar a les pistes de La Molina. Això és conseqüència de l’acord al qual ha arribat el Consell Comarcal amb l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, i que beneficia als ciutadans del Berguedà i els estudiants escolaritzats a la comarca.

Així, a la pràctica, el Berguedà passarà a tenir el mateix conveni que la Cerdanya, com si La Molina fos una estació tan berguedana com ceretana. Tampoc es tracta d'una mesura tan excepcional si tenim present que la comarca del Berguedà té accés directe a l'estació d'esquí de La Molina a través del coll de Pal, on s'hi ubica un sector de debutants que forma part del terme municipal de Bagà (El Berguedà). Es tracta d'un sector que anys enrere ja havia estat gestionat per aquest ajuntament i el club esquí local.

Per accedir als descomptes només cal cumplir els requisits que s’estableixen des del Consell, portar la documentació a les oficines de La Molina i tramitar els forfait de temporada. Segons el conveni, el forfet de temporada costarà 410 euros als adults de 26 a 64 anys, 320 als joves de 17 a 25 anys i 112 als nens de 7 a 16 anys, entre altres tarifes a mida en funció de l'avançament de la temporada en el calendari d'hivern.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny