Notícia

Masella és actualment l'única estació del Pirineu en oferir més de 900 m. de desnivell en esquí alpí

Masella fa una valoració positiva del primer tram del pont

Les perspectives són també molt favorables per a la segona meitat del pont
Les perspectives són també molt favorables per a la segona meitat del pont Autor/a: Masella
La direcció de l'estació d'esquí de Masella fa una valoració positiva de l'afluència d’esquiadors a pistes durant la primera meitat del pont de la Puríssima. Així, del 3 al 6 de desembre s’ha omplert de visitants que tenien ganes de donar el tret de sortida a la temporada 2016-2017. A més, aquests dies l'estació gironina pot permetre's el luxe de ser la única estació d'esquí del Pirineu en oferir un desnivell de més de 900 m.


Bon inici de temporada a Masella, que va començar a finals de novembre i continua en bones condicions en aquests primers dies de desembre. Fins ara tots els esquiadors que s’han desplaçat fins a l’estació de la Cerdanya s’han trobat amb el 100% del desnivell esquiable obert, des del cim de la Tosa (2535m) fins al Pla de Masella (1600m), un total 935 metres que suposen ara mateix el màxim desnivell obert de totes les estacions del Pirineu.
 
Les condicions òptimes de neu d’aquestes primeres setmanes de temporada, especialment en les cotes mitges i altes, han contribuït també a la bona afluència d’esquiadors. La majoria d’esquiadors que visiten Masella durant aquest Pont de la Puríssima procedeixen de Barcelona i la resta de Catalunya. Es tracta de clients locals que aprofiten la proximitat de Masella amb el seu lloc de residència per venir a passar una jornada d’esquí i també de visitants que han planejat una estada de dos o més dies a la comarca que la Cerdanya, que aquests dies presenta una ocupació molt alta.Cal recordar que en el primer cap de setmana de la temporada, els dies 25,26 i 27 de novembre només per Masella ja hi van passar 5.500 esquiadors

Les perspectives són també molt favorables per a la segona meitat del pont. La previsió meteorològica per als propers dies és de sol i bon temps i els esquiadors que s’acostin a Masella podran gaudir de bon temps i neu en bones condicions. Aquests dies Masella està oferint 36 pistes obertes, 41 km esquiables i 15 remuntadors, inclosos els telecadires desembragables Jumbo Tosa, Masella Jet, i TGV.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial