Notícia

Vesprades gastronòmiques al Niu de l’Àliga

Des de La Molina ens arriba una activitat Après-ski molt seductora i emocionant.

Vesprades gastronòmiques al Niu de l’Àliga, una activitat Après-ski molt seductora i emocionant.
Vesprades gastronòmiques al Niu de l’Àliga, una activitat Après-ski molt seductora i emocionant. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Per aquesta temporada 2016-17 La Molina i el Niu de l’Àliga ens proposen una activitat Après-ski molt seductora i emocionant. Us imagineu que quan tanquin pistes, a les 5 de la tarda, puguem pujar fins al refugi del Niu combinant el telecabina, una trepitjaneus i que ens rebin amb una copa de cava? Si ho desitgem continuem l’experiència amb un sopar i quan acabem baixem esquiant.
Us expliquem amb tot detall com funciona.


L’après-ski més alt del Pirineu es posa en marxa aquesta temporada al refugi del Niu de l’Àliga. Un dels més alts, segur, però és que a més, no hi ha gaires refugis al Pirineu que estiguin preparats per fer un sopar a 2.535 m., que ens ofereixin una panoràmica privilegiada sobre el Pedraforca, la serra del Cadí i una posta de sol que, ben segur, us emocionarà.

Com funciona l’accés?

Per gaudir d’aquesta experiència cal fer reserva als responsables del Niu de l’Àliga. Ells són els qui, de comú acord amb vosaltres, es coordinaran amb l’estació d’esquí per concretar de quina manera voldreu accedir al refugi. Ho podreu fer pel vostre compte, amb esquís de muntanya, o bé combinant l’accés amb el telecabina de La Molina i tot seguit amb una trepitjaneus fins al refugi. Quin és el preu en aquesta darrera opció? Només 10 euros, però si teniu el forfet de dia o de temporada de La Molina només haureu de pagar un suplement de 5.

Quins menús ens ofereixen?

Des del refugi ens proposen diverses opcions, amb preus que varien en funció de si fem un menú “delicatessen” o si preferim un menú, posem per cas, de quilòmetre zero o típic de muntanya. Podreu consultar tarifes i opcions a la seva extensió a Facebook o a la plana web www.niudelaliga.cat.

Des de Diaridelaneu.cat us proposem el menú més complet, que inclou una copa de cava i un pica-pica d’embotits molt lleuger a l’arribada al refugi, ideal per fer temps i mentrestant gaudir de la posta de sol (si la meteo ho permet), des d’uns grans finestrals. Una estona més tard ens serviran en un menjador panoràmic el sopar concertat. En el nostre cas vam optar per un tataki de tonyina que, literalment, es va fondre a la nostra boca igual que ho fa la neu quan arriba la primavera .

Baixada esquiant

Acabada la nostra sessió d’après-ski tornarem a la base de l’estació, a l’aparcament de l’edifici telecabina de La Molina. Ho podrem fer a a les 7 de la vesprada si només volíem gaudir d’un berenar lleuger per veure la posta de sol, o bé a les 9 de la nit, si hem optat per fer un sopar més contundent. Això sí, sempre comptarem amb la companyia d’un guia del Refugi Niu de l’Àliga, que haurà concertat amb els equips de trepitjaneus de l’estació el nostre descens, tot per assegurar-nos una baixada segura. Ara bé, el que sí és important és el nostre nivell d’esquí, ja que aquesta activitat va adreçada a esquiadors de nivell mig-alt o expert, que puguin lliscar sense problemes per pistes de nivell blau i vermell, o el que és el mateix, per les pistes Dues estacions (blava) i Olímpica (vermella).

Activitat condicionada a la meteorologia

Aquesta activitat après-ski, que s’organitzarà de desembre a març, ens permetrà gaudir d’una experiència fantàstica que cap esquiador hauria de deixar perdre’s si no és perquè la meteorologia no ens és favorable. Per aquest motiu els responsables del Refugi i l’estació es reserven el dret d’anular l’activitat per raons de seguretat, meteorològiques o de condicions de la neu que puguin suposar un perill per a tots.

Una activitat per gaudir-ne en bona companyia!

Us animem a gaudir d’aquesta experiència que m’atreviria a definir d’única i singular, que podreu gaudir-ne sols, en parella, en família o amb amics, però ben segur amb la bona companyia del personal del refugi del Niu.

Bé, només em queda afegir-hi que si voleu també podeu quedar-vos a dormir al Refugi. Original oi? Així la vostra activitat après-ski enllaçarà amb un altra nou dia que es començarà esquiant, no en un peu de pistes, sinó a 2.500 m! Més seductor impossible.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny