Notícia

Arriba el primer Central de Neu de la Temporada 2016/2017

Avui destaca la visita a Grandvalira per conèixer les novetats i un homenatge-record a Matilda Rapaport, esquiadora que va perdre la vida en una allau el passat juliol


En aquesta primera edició de la temporada de Central de Neu, anirem fins l’estació andorrana de Grandvalira per conèixer les novetats d’aquesta temporada que tot just acaba d’arrencar. L’estació més gran del sud d’Europa ha invertit 200 milions d’euros per aquesta nova temporada hivernal.

La rider de Peak Performance Matilda Rapaport va perdre la vida en una allau el passat mes de juliol a Xile en la gravació d’una pel·licula. Una de les seves darreres entrevistes va ser a Central de Neu en la seva participació en el Freeride World Tour de la passada temporada a Andorra. En aquest primer episodi, la recordarem.

A principis d’octubre l’Open Kaunertal obre cada any la temporada de competicions. Ens desplaçarem fins tirol autríac per veure aquesta 31a edició de freestyle.

I en el nostre apartat de breus, una mica de motor amb el trofeu Andros que arrencava el passat cap de setmana a Valthorens abans d’arribar al Principat de Andorra, repassarem el calendari 2017 del FWT que donarà el tret de sortida el proper 27 de gener a Chamonix Montblanc, ús parlarem del Junior World Championships que arriba de nou a Grandvalira el 5 de febrer, la cronoescalada nocturna d’esquí de muntanya del Pas de la Casa d’aquest dissabte i de la mítica Font Blanca de Vallnord.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial