Notícia

Vallter projecta una nova pista en una zona arrecerada del vent

Autor/a: Diari de la Neu
La Comissió Assessora del Ripollès ha fet balanç dels resultats de la temporada d'hivern 14/15, que ha estat complicada degut a les condicions meteorològiques adverses i a la manca d’ambient de neu. Durant el 2015, les estacions del Ripollès disposen d’un pla d’inversió de 3,2M €, un augment del 60% respecte l’any anterior.

Vallter 2000 ha acollit 60.294 visitants al llarg de la temporada14/15. L’activitat estrella ha estat el Parc Lúdic amb 7.474 visitants, un augment del 14.26% respecte la temporada anterior.
També s’han dut a terme esdeveniments com el 14è Trofeu Marmota i el Vintage Snow Festival. Durant l’hivern ha entrat en funcionament una nova web amb un disseny actual i que millora l’experiència de l’usuari a través de les eines de comunicació i experiència social 2.0.
Destacar, que la nova web ha rebut visites provinents principalment de la zona de Barcelona, Girona i Madrid.

Lluitar contra el vent

Un dels projectes importants de cara al futur és com fer compatible l'esquí amb una variable meteorològica molt freqüent a Vallter: el vent. Actualment, s’està treballant en l’aixecament topogràfic d’una nova pista en una zona arrecerada del vent, tot i que no s'ha especificat a quin sector estaria ubicada aquesta nova pista. Cal recordar que en aquesta temporada l'estació ha tancat 17 dies per vent fort, sovint en cap de setmana. Aquesta temporada totes les nevades, excepte una, han estat acompanyades de vent de nord.

Comentaris

  • Home depén, si suprimeixen el darrer tram de carretera que fa zig-zag els hi surten un parell de pistes blaves a recer del vent. El problema és que són cara sud amb molta insolació

  • a vallter no fa vent a tota l'estació? espero que als de FGC no se'ls ocurreixi posar alguna cúpula!!!

5-10-20-tots
1
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny