Notícia

Masella supera la frontera dels 40.000 esquiadors

Alta afluència d’esquiadors durant tota la setmana,amb rècord el dia 8 amb 6.600 visitants


Només el divendres 8 de desembre de desembre ja van lliscar per les pistes de Masella fins a un total de 6.600 esquiadors, esdevenint un dels dies amb una afluència més alta a pistes, tot i tractar-se d'un dia laborable que molts van convertir en pont. En qualsevol cas, si bé l'afluència els primers dies del pont va ser relativament fluixa, el cert és que ha anat creixent a mesura que avançava el calendari, arribant a superar la xifra dels 40.000 esquiadors en el global dels 9 dies.


Bones xifres, fianlment, en el còmput global de la setmana dels ponts de la Puríssima i la Constitució a l'estació gironina. Tots els esquiadors i esquiadores que s’han desplaçat fins a l’estació de la Cerdanya s’han trobat amb el 100% del desnivell esquiable obert, des del cim de la Tosa (2535m) fins al Pla de Masella (1600m), el que suposa el màxim desnivell obert de totes les estacions del Pirineu.

Així doncs, del 3 de desembre fins al dia 11 per l'estació de Das i Alp hi han lliscat fins a 41.000 esquiadors. Els dies més forts en afluència han estat el dissabte 3 de desembre amb 4.700 esquiadors, i el dia 8 amb 6.600 esquiadors més.

Cal recordar que l'any passat el pont va ser de 4 dies i els esquiadors que van passar per Masella van ser 21.000. Aquest any, doncs, la xifra de negoci duplica la de l'any passat, si bé també l'afluència ha estat més dossificada gràcies a uns ponts amb uns dies festius millor situats dins la setmana, el dimarts i el dijous.
Les pitjors xifres en un pont de la Puríssima es van donar a l'any 2014, quan l'estació va obrir a mig pont i només va aconseguir seduir poc més de de 6.000 esquiadors.
 
Les bones condicions de neu d’aquestes primeres setmanes de temporada, especialment en les cotes mitges i altes, han contribuït també a la bona afluència d’esquiadors. S’ha pogut gaudir de 36 pistes obertes, 41 km esquiables i 15 remuntadors, inclosos els telecadires desembragables Jumbo Tosa, Masella Jet, i TGV.A tot això cal afegir-hi el bon temps, amb sol, temperatures agradables i i la total absència de vent, unes condicios que han afavorit la presència de no esquiadors a les terrasses del Pla de Masella, entre les quals el recentment inaugurat Bar La Cantina.

Comentaris

5-10-20-tots
1
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny