Notícia

Bon balanç de la setmana dels ponts a les estacions d'esquí de fons

Les estacions d’esquí nòrdic de l’alt Urgell i la Cerdanya fan una molt bona valoració de l’afluència d’esquiadors i practicants de raquetes al llarg de tot el Pont

Bon balanç de la setmana dels ponts a les estacions d'esquí de fons
Bon balanç de la setmana dels ponts a les estacions d'esquí de fons Autor/a: Tot-Nòrdic
Les estacions d'esquí de fons de Lles, Aransa, Sant Joan de l’Erm i Tuixent la Vansa fan un bon balanç dels darrers deu dies, coincidint amb els ponts de la Constitució i la Puríssima. Els circuits d’esquí han estat oberts i l'afluència d’esquiadors ha sigut molt bona. Només les estacions de Guils-Fontanera, Bosc Virós i Tavascan han tingut oberts el circuits de raquetes i això els ha permés rebre visitants, però menys que les estacions amb circuits oberts per a l'esquí de fons.

Cal destacar el bon estat de l’estació de Tuixent la Vansa que va ser beneficiada per una bona nevada de llevan i que, encara avui, continua mantenint la neu en molt bones condicions. Axil ha fe que fos l’estació amb més visitants. Cal recordar que aquesta estació havia esta molt castigada en les des farrees temporades per poca neu.

En el total de les 4 estacions obertes s’han venut un total de 3.850 forfets de d’esquí i un total de 2.150 forfets de raquetes. A aquesta xifra cal sumar un miler d’esquiadors que tenen el forfet de temporada Tot Nòrdic.

A destacar la diversitat de públic que ha visitat les estacions al llarg d’aquest dies, a banda de famílies i visitants habituals s’hi ha sumat un important nombre d’esquiadors francesos i també bascos i navarresos ja que no tenien neu en els seves estacions properes.

No és habitual per les estacions d’esquí nòrdic obrir a primers de desembre i esperem que enguany la neu sigui generosa i ens permeti gaudir d’una bona i nevada temporada. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny