Notícia

Vallnord tanca la setmana dels ponts amb 28.000 esquiadors

La xifra supera en un 30% el nombre d’esquiadors que arribaven a les estacions en les mateases dates de l'any passat

Arcalis
La xifra supera en un 30% el nombre d’esquiadors que arribaven a les estacions en les mateases dates de l'any passat Autor/a: Vallnord
Pal, Arinsal i Arcalís han acollit la primera setmana important de la temporada 8.000 visitants més que el passat pont, una xifra que supera en un 30% el nombre d’esquiadors que arribaven a les estacions durant la festivitat del 2015. El bon temps i els treballs per garantir les previsions d'obertura han estat cabdals en aquest remarcable inici de l'hivern, en què s'ha copsat una molt bona acceptació dels paquets de restauració nocturna així com de les activitats.


Vallnord comença la temporada amb força i tanca el pont de la Puríssima després d’haver rebut a les seves estacions un total de 27.906 visitants. Una meteorologia favorable i el treball intens a les pistes per mantenir les seves condicions han propiciat que la primera cita d'importància de la temporada es tanqui tot registrant un increment de 8.000 esquiadors respecte la celebració del pont del desembre de l'any passat. Els gairebé 28.000 esquiadors i snowboarders registrats aquest macropont també han gaudit de l'oferta nocturna en restauració així com les activitats complementàries, tal com es desprèn de la destacable evolució que totes dues proposicions han anotat.
 
Durant aquesta primera setmana de desembre, Pal Arinsal ha rebut un total de 18.741 visitants, que han gaudit durant aquests dies d'aproximadament el  60% de les pistes obertes i el 80% dels remuntadors. A més dels quilòmetres que inicialment es preveia posar a disposició, des de Pal i Arinsal es trasllada la satisfacció per haver estat capaços d'augmentar el nombre de pistes esquiables. D'aquesta manera, els esquiadors s'han beneficiat de l'excel·lent estat de la neu però també de nombroses activitats i s'han deixat acollir per les millorades ofertes de restauració nocturna, tal com es desprèn de l'evolució d'aquestes proposicions.  
 
Els freestylers també s'han vist repercutits pels esforços del personal de Vallnord – Pal Arinsal. L'Snowpark d'Arinsal ha mantingut habilitada durant tota la setmana una línia de set mòduls, els salts en la qual s'han pogut observar des de la nova terrassa de 180 metres quadrats del renovat Xalet Igloo d'Arinsal, que obria portes el passat dissabte tot oferint uns preus especials per als seus productes que es mantindran fins el proper 17 de desembre.
 
El director de Vallnord – Pal Arinsal, Josep Marticella, ha destacat que les excel·lents dades registrades aquest pont "ens permeten arrencar la temporada amb garanties" i, d'aquesta manera, encarar amb "optimisme" les festes del Nadal.
 
Ordino Arcalís també supera el nombre de visitants


L'estació d'Ordino torna a superar-se i continua assolint dades històriques. Arcalís ha rebut un total de més de 9.100 esquiadors, tot superant el número de visitants que aprofitaven el pont del passat hivern a l'estació extraordinària i que la conduïen a millorar uns índexs només superats la temporada del 2004-2005. L'incrementat nombre d'usuaris va gaudir d'unes condicions de neu excepcionals amb uns gruixos d'entre 20 i 50 centímetres de neu pols.

Les bones condicions es van anar millorant progressivament al llarg de la setmana festiva amb l'obertura de noves pistes gràcies a la producció de neu i al treball amb afany del personal de l'estació.
 
Excursions nocturnes en motos de neu, rutes amb raquetes o visites per l'estació amb vehicles Gica són només algunes de les opcions complementàries a les que al llarg d'aquest pont s'han pogut acollir els usuaris de Vallnord-Ordino Arcalís, que ha engegat la temporada 2016-2017 havent recuperat la totalitat dels serveis de restauració i que afegeix a l'extraordinarietat de les seves instal·lacions un personal centrat al 100% en un públic en bona mesura familiar.
 
Des de l'estació, el director d'Arcalís, Xabier Ajona, celebra una vegada més la millora de les dades i felicita l'esforç del personal que hi treballa i que demostra la voluntat de créixer temporada rere temporada.
 
 Pal, Arinsal i Arcalís donen per tancat el pont però no cessen l'activitat. Totes dues estacions ja es troben immerses en els treballs per garantir les millors instal·lacions de cara a les festes de Nadal, quan es preveu que l'àmplia i exclusiva oferta en activitats i restauració, com les excursions amb retrack fins al restaurant del Pla de  a Cot de Pal o el trasllat amb trineu gegant fins a la Borda de la Coma d'Arcalís, millorin uns previsions de reserva que ja s'auguren positives.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny