Notícia

Grandvalira llueix xifres espectaculars a la setmana dels ponts: 73.000 esquiadors

L’estació registra una mitjana de 8.000 esquiadors per dia en un dels períodes vacacionals més importants per a l'estació

Grandvalira
Grandvalira llueix xifres espectaculars a la setmana dels ponts: 73.000 esquiadors Autor/a: Grandvalira
Un total de 73.000 esquiadors han visitat Grandvalira durant el Pont de la Puríssima, uns 26.000 més respecte al mateix pont de l´any anterior. En aquest pont, que ha durat 6 dies més que l'any passat, del 3 a l'11 de desembre, l’estació andorrana ha mantingut una mitjana diària de 8.000 usuaris i ha incrementat el número de dies d’esquí en un 55% respecte la temporada passada.
 
Cal destacar que el Pont de Puríssima d’aquesta campanya, amb 10 dies de durada, ha permès als visitants allargar la seva estada a l’estació andorrana i ha afavorit positivament l’afluència de públic. Durant aquest pont, Grandvalira ha enregistrat un gran nombre de visitants dels mercats de proximitat de Catalunya i del sud de França així com de Madrid, el País Basc i València.  
 
El director de Grandvalira, Alfonso Torreño, ha valorat “molt favorablement” aquest començament de la temporada gràcies al gran nombre de visitants i a les condicions de neu i sol durant aquests dies festius i ha destacat que “aquesta bona acollida ens permet preparar amb optimisme l’arribada del Nadal, un altre moment clau de la temporada”.
 
Un pont  gairebé a ple rendiment

 
Grandvalira ha fet front al  Pont de la Puríssima amb prop de 145 quilòmetres esquiables i amb el 80% d’instal·lacions operatives.  L’estació més gran del sud d’Europa ha mantingut els 6 sectors connectats i ha comptat amb un total de 80 pistes obertes,  pel qual ha estat el domini amb més superfície esquiable oberta del sud d’Europa.  Durant els quasi 10 dies de pont, les condicions de la neu han estat òptimes i els serveis de Grandvalira com l’Escola d’Esquí i Snowboard o les  activitats d’aventura també han tingut molt bona acollida per gran part dels visitants. Tanmateix, els espais de restauració del domini, que obrien ja en la seva totalitat aquests dies, han mantingut una gran afluència de públic.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny