Notícia

Boí Taüll finalitza el pont aconseguint un 90% d'ocupació i venent 15.000 dies d'esquí en 9 dies

Divendres 9 i dissabte van ser els dies de més afluència, superant els 2.500 esquiadors diaris

Boí-Taüll
Boí-Taüll ha iniciat la temporada d'hivern superant els 15.000 dies d'esquí acumulats Autor/a: Boí-Taüll
Boí-Taüll  ha iniciat la temporada d'hivern superant els 15.000 dies d'esquí acumulats i aconseguint un 90% d'ocupació hotelera, després de la jornada de ponts que ha tingut lloc entre el divendres 2 i el diumenge 11 de desembre.

La ubicació estratègica de l'estació ha permès als seus visitants gaudir d'un gruix de neu superior a la mitjana durant els dos trams vacances, que han comptat amb una mínima de 30 cm i una màxima de 160 cm de qualitat de pols. Una situació que, al costat del temps assolellat, ha propiciat un ascens exponencial de l'ocupació hotelera, que ha evolucionat des del 60% a la primera part del pont fins a arribar a un 90% al final. Així, després d'una arrencada moderat en la primera fase, l'alta assistència registrada entre divendres 9 i el dissabte 10 (amb 2.500 persones diàries) va disparar l'ocupació en el segon tram.

Una xifra positiva determinada també per una arrencada de temporada excepcional que va reunir més de 1.000 esquiadors en una jornada de portes obertes (amb forfet gratuït), l'estació Boí Taüll Resort ja ha superat la facturació total del mes de desembre de l'any 2015, que es va veure afectat per la falta de neu soferta a la regió.

Al llarg de la setmana, els usuaris provinents majoritàriament de Catalunya, Madrid i València han valorat positivament l'estat de l'estació i les millores proposades per aquesta temporada.

Calendari d'activitats: competicions a nivell professional i amateur

L'estació acollirà competicions a nivell professional i amateur, com ara el VI Open Vall de Boí, puntuable per la Copa d'Espanya d'esquí de muntanya (17 i 18 de desembre), el Snow Gay Weekend (11 i 12 de febrer) o El Dorado Freeride Junior (11 i 12 de març).

Pel que fa a competicions de freestyle, l'estació organitzarà la competició de surf de neu i esquí a nivell amateur per a menors de 16 anys "New Kids on the Snow" (4 de gener) i "In Eleven Contest" (28 i 29 de març), competició de surf de neu i esquí a nivell amateur per a totes les edats.

En paraules de Xavier González, director general de Boí Taüll"al llargde tot elperíode de vacances, elsusuaris handestacat eltrepitjatilesmilloresen elsperfilsde lespistesduts aterme,aixícom el nouforfetmanslliuresTeamAxess.Entrelesofertesmésvaloradesdinsdel Resort, el públicfamiliar s'hadecantatper la pistade patinatgesobre gel.Com a novetat, aquesta temporadahemcontribuït a lamilloradel serveiambl'obertura d'unanovabarbacoa a lacafeteriaIsard,situada a la basede l'estació.Confiem quetotsaquestsserveisconsolidinaquesta temporadal'inicipercebemcommoltpositiu ".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny