Notícia

Nova central de reserves online Baqueira Beret: comoditat, rapidesa i preu

El sistema garanteix els millors preus de la Val d'Aran i Valls d'Àneu

Baqueira,vaqueira
Nova central de reserves online Baqueira Beret: comoditat, rapidesa i preu. Imatges d'aquesta setmana a l'estació aranesa. Autor/a: Baqueira
La nova central de reserves online, accessible a través dels enllaços www.baqueira.es i www.viajes.baqueira.es, és de gran usabilitat i garanteix els millors preus de la Val d'Aran i Valls d'Àneu a més d'una gran flexibilitat per personalitzar l'oferta.


Mitjançant un web intuïtiva, senzilla i ràpida. Mai havia estat tan fàcil reservar unes vacances a Baqueira Beret. Compte a la base de dades amb l'oferta més àmplia que suma 7.200 places disponibles a la Vall i garanteix el preu mínim. Les reserves es poden fer a partir d'ara integralment online però hi ha un servei telefònic d'atenció al client disponible per resoldre qualsevol dubte.

La central de reserves online està integrada dins del web de www.baqueira.es o bé es pot accedir a través de domini propi www.viajes.baqueira.es. Disposa d'una àmplia oferta d'hotels i apartaments i permet gran flexibilitat a l'hora de comprar el forfet per a aquells que volen combinar dies d'esquí amb altres d'activitats fora de les pistes.

A l'hora d'escollir allotjament el formulari permet una gran personalització de la recerca el que assegura unes opcions al gust del client amb la garantia Baqueira Beret. Així es pot seleccionar població, categoria, instal·lacions i fins característiques de l'allotjament. És possible veure el preu a pensió completa o mitja pensió i el preu per persona amb l'avantatge que les reserves no exigeixen un nombre mínim de nits.

A més, un cop es té seleccionada la reserva d'hotel i forfet, el sistema permet llogar material d'esquí, snowboard i altres modalitats, tant per a adults com nens, de diferents gammes i preus. El material es pot recollir a qualsevol dels centres Ski Service a peu de pistes: Nucli Baqueira 1500-Hotel Montarto, Nucli Ruda, Nucli Beret, Nucli Bosc i Nucli Bonaigua. Al seu torn, el material es pot retornar en qualsevol d'ells per a la major comoditat de l'esquiador. Fins i tot pot llogar una guixeta per deixar el material a peu de pistes i no carregar-lo fins a l'hotel.

D'altra banda, és possible reservar classes d'esquí o surf de neu tant a Baqueira com a la zona de Beret. Els parcs infantils també es poden gestionar a través de la nova central de reserves per la qual cosa s'eviten cues amb els nens el dia d'arribada a pistes.

Aquesta eina digital contempla paquets per a dates assenyalades, com el Nadal o Carnestoltes, amb allotjament i forfet.

Per accedir a la web de reserves es pot fer a través de www.viajes.baqueira.es o www.baqueira.es

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny