Notícia

Grandvalira preveu 135 km esquiables de cara al cap de setmana

La previsió meteorològica anuncia una pertorbació de cara a divendres i es manté el gruix de neu entre els 20 i els 50 cm

pas de la casa,grandvalira
Grandvalira preveu 135 km esquiables de cara al cap de setmana Autor/a: Grandvalira
Grandvalira es prepara ja per l’etapa nadalenca, una de les més importants de la temporada pel que fa a l’afluència d’usuaris, amb la superfície esquiable, ara mateix, més gran de la Península. El domini andorrà confia arribar als 135km de pistes obertes, més del 60% de la seva superfície total, i manté tots els seus sectors oberts i connectats de cara a aquest cap de setmana. Per la seva banda, els serveis d’escola d’esquí i snowboard, restauració i activitats d’aventura segueixen operatius amb l’objectiu d’oferir una experiència global i qualitativa als clients de l’estació.
 
Actualment, el gruix de neu es manté entre els 20 i els 50 cm de neu a bona part del domini i els diferents models meteorològics consultats per Grandvalira preveuen precipitacions en forma de neu amb l’arribada d’una pertorbació aquest divendres. Tanmateix, els equips d’explotació del domini segueixen treballant intensament amb l’objectiu d’assegurar les millors condicions de les pistes seguint els estàndards de qualitat i seguretat de Grandvalira. Segons informa la mateixa estació, les baixes temperatures dels últims dies permeten la producció de neu i reforcen l’estat òptim de la superfície esquiable.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny