Notícia

Periodistes, informadors i tour-operadors ens trobem a Panticosa

El viatge de premsa és organitzat pel Grupo Nozar, propietari dels complexes del balneari de Panticosa i estació d'esquí de Boí


Aquest dissabte un grup de periodistes, informadors i tour-operadors del món de la neu ens hem trobat a Panticosa per conèixer aquesta estació d'esquí i el balneari que es troba al peu de pistes. Prop de 30 representants de mitjans de comunicació hem estat coneixent algunes millores que presenta l'estació aragonesa per a la temporada 2016/17, així com els serveis turístics i el complexe hoteler del balneari.

Els reptes del Grup Nozar i l'exesquiador olímpic Martí Rafel

Aquesta trobada sectorial té l'objectiu de fer difusió i coneixement en primera persona als mitjans de comunicació de l'estació d'esquí i tots els serveis que es troben al seu peu de pistes. L'organització d'aquesta trobada és càrrec del Grup Nozar, empresa propietària del Balneari de Panticosa i del complex hoteler del peu de pistes de Boí-Taüll Resort. El viatge de premsa comptava també amb la col·laboració i participació del Grupo Aramón, propietari de l'estació d'esquí de Panticosa.

Els periodistes hem estat acompanyats per Luis Nozaleda, president del grup Nozar, i per Martí Rafel, actualment Director General de NOZAR Hotels & Resorts, qui dirigeix els dos complexes amb el repte de projectar-los com un referent del turisme d'estiu i de neu al Pirineu. El projecte d'impulsar de nou el complexe hoteler i l'estació d'esquí de Boí-Taüll té un propòsit ben clar: recuperar la propietat de l'estació d'esquí per al grup Nozar l'any 2019. Actualment és la Generalitat de Catalunya la propietària de l'estació d'esquí a través de l'empresa pública Actius de Muntanya SA, però continua sent el grup Nozar qui n’assumeix la gestió.

De moment el nou director, Martí Rafel, ha començat amb bon peu. Boí Taüll és ara mateix una de les estacions d'esquí que més neu té del Pirineu (serà una clucada d'ull de la meteorologia?) i ja va aconseguir que durant la setmana dels tres ponts el resort aconseguís un 90% d'ocupació i vendre 15.000 dies d'esquí en 9 dies.

Ahir la comitiva va visitar la "Bodega Enate D.O. Somontano", també propietat del mateix grup empresarial, avui han visitat Panticosa i per demà està previst que el viatge de premsa tingui continuïtat a BoÍ-Taüll Resort.


Informació relacionada

Podeu accedir a l'àlbum de fotografies captades a panticosa en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny