Notícia

Espot i Port Ainé fan presentació de la temporada al territori

L’acte de benvinguda s’ha celebrat aquest dissabte 17 de desembre, a les 19.30h a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà.

skipallars
L’acte de benvinguda s’ha celebrat aquest dissabte 17 de desembre, a les 19.30h a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà. Autor/a: Diaridelaneu.cat

 
 

L’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà de Sort ha estat l’escenari de la presentació de la nova temporada 2016-2017 d’Espot i Port Ainé. Ambdues estacions han donat a conèixer totes les novetats que es duran a terme els propers mesos d’hivern.
 
La festa de benvinguda, que ha tingut lloc a les 19.30 h, ha comptat amb la presència del President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó. Durant l’acte, ha destacat el bon inici de temporada de les estacions del Pallars i ha volgut agrair a tots els treballadors la feina feta per a garantir el bon estat de la neu.
 
Xavier Bigordà, director de Ski Pallars ha explicat les novetats d’aquesta temporada, entre les quals destaca les millores en venda online i la creació de nous packs familiars per a cobrir les necessitats de les famílies, que són el públic principal de les estacions d’Espot i Port Ainé.
 
El forfet de temporada, a un preu més reduït

Totes les estacions gestionades pel Grup FGC ofereixen aquesta temporada productes més assequibles per apropar la neu a tots els públics. En aquest sentit, s’han reduït els preus dels abonaments.
 
Novetats destacades

 
Remodelació de les habitacions de l’hotel de Port Ainé.
Remodelació de la Terrassa de la cafeteria de la cota 2000 d’Espot
 
Bon inici de temporada


Les estacions d’Espot i Port Ainé van començar la temporada d’hivern 2016-17 el passat dissabte 2 de desembre, tot coincidint amb l’inici del pont de desembre. Del 3 a l’11 ambdós destins turístics van rebre un total de 15.238 visitants: 6.200 a Espot i 9.038 a Port Ainé.
 
Per a més informació: www.portaine.cat,www.espotesqui.cat i www.skipallars.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny