Notícia

La Salomon Quest Challenge i Baqueira Beret recapten més de 2.000 euros per a La Marató de TV3

L'esdeveniment de Salomon va arrencar a l'estació de les valls d'Àneu i Aran amb bon temps, solidaritat i més de 400 participants

Baqueira,vaqueira
Entre els participants, que se'n van endur un bon grapat de premis, es va aconseguir recaptar més de 2.000 euros per a La Marató de TV3 Autor/a: Toni Grases
La Salomon Quest Challenge va arrencar a Baqueira Beret amb neu, solidaritat i més de 400 participants. L'estació de la Val d'Aran va acollir dissabte la primera cita de Salomon Quest Challenge en un matí de neu i diversió en equip. L'esdeveniment se sumava a la Marató de TV3 en un projecte solidari dedicat recaptar fons per l'estudi de l'ictus i de les lesions medualres i cerebrals traumàtiques. Després de la de Baqueira Beret, arribaran tres cites més: a Grandvalira, Masella i Sierra Nevada.


Neu, un sol radiant, solidaritat i centenars d'esquiadors i snowboarders amb ganes de passar-s'ho bé. Tots es van donar cita a la primera parada del Salomon Quest Challenge. Baqueira Beret va rebre a més de 400 participants en l'arrencada de la competició per equips més entretinguda de la temporada. Un dia de competició i diversió entre amics i família que aquest any va tornar a mostrar la cara més solidària del món de la neu: el 50% del preu de la inscripció de cada equip va anar a parar directament a la Marató de TV3. En total, 2.030 € que se sumen a un projecte dedicat a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Gràcies a l'esforç dels treballadors de l'estació de Baqueira Beret, les pistes van rebre als participants a punt, amb molta neu i llestes per fer-los gaudir. Petits, joves i adults es van acostar al village des de les nou per recollir el seu dorsal, el mapa i pinça de control i pensar la seva estratègia com a equip de 3 per sumar la màxima puntuació possible a les proves del Salomon Quest Challenge. Un Banked eslàlom, un freeride, un skicross, un eslàlom gegant, una prova fotogràfica i un repte d'orientació van posar a prova la seva destresa, habilitat i compenetració com a grup. Va ser sobretot el gegant el que es va emportar la majoria d'elogis. Situat a la cara nord de l'estació, va regalar als participants un descens llarg, entretingut i en pista tancada a través d'unes portes que els van fer sentir per uns minuts com a autèntics professionals. El Banked eslàlom, amb les seves corbes, girs i desnivell va testejar l'equilibri dels riders i esquiadors; mentre que l’skicross els va reptar a baixar en grup. Va ser el freeride el que els va posar més contra les cordes, amb els seus salts i neu verge animant-los a baixar amb estil i sense caure.

Després de baixar dels esquís, al village, va arribar un altre dels moments preferits per tots: el lliurament de premis i el sorteig de múltiples regals. Esquís, cascs, guants, motxilles ... una barbaritat de sorpreses que, més d'un, se'n va endur a casa.

Neu, bon ambient i diversos reptes que posen a prova a qualsevol esquiador o rider amb ganes de diversió en equip. És la filosofia d'una competició que ha arrencat a Baqueira Beret i que, per només 30 € per grup i amb descompte en el forfet, regala un dia d'entreteniment a tots els que es posen el dorsal. L'estació de la Val d'Aran diu fins aviat al Salomon Quest Challenge després d’acollir-lo, un cop més, amb il·lusió i amb les pistes en perfectes condicions i es prepara per una resta de temporada que promet grans dies a la neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny