Notícia

La Salomon Quest Challenge i Baqueira Beret recapten més de 2.000 euros per a La Marató de TV3

L'esdeveniment de Salomon va arrencar a l'estació de les valls d'Àneu i Aran amb bon temps, solidaritat i més de 400 participants

Baqueira,vaqueira
Entre els participants, que se'n van endur un bon grapat de premis, es va aconseguir recaptar més de 2.000 euros per a La Marató de TV3 Autor/a: Toni Grases
La Salomon Quest Challenge va arrencar a Baqueira Beret amb neu, solidaritat i més de 400 participants. L'estació de la Val d'Aran va acollir dissabte la primera cita de Salomon Quest Challenge en un matí de neu i diversió en equip. L'esdeveniment se sumava a la Marató de TV3 en un projecte solidari dedicat recaptar fons per l'estudi de l'ictus i de les lesions medualres i cerebrals traumàtiques. Després de la de Baqueira Beret, arribaran tres cites més: a Grandvalira, Masella i Sierra Nevada.


Neu, un sol radiant, solidaritat i centenars d'esquiadors i snowboarders amb ganes de passar-s'ho bé. Tots es van donar cita a la primera parada del Salomon Quest Challenge. Baqueira Beret va rebre a més de 400 participants en l'arrencada de la competició per equips més entretinguda de la temporada. Un dia de competició i diversió entre amics i família que aquest any va tornar a mostrar la cara més solidària del món de la neu: el 50% del preu de la inscripció de cada equip va anar a parar directament a la Marató de TV3. En total, 2.030 € que se sumen a un projecte dedicat a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Gràcies a l'esforç dels treballadors de l'estació de Baqueira Beret, les pistes van rebre als participants a punt, amb molta neu i llestes per fer-los gaudir. Petits, joves i adults es van acostar al village des de les nou per recollir el seu dorsal, el mapa i pinça de control i pensar la seva estratègia com a equip de 3 per sumar la màxima puntuació possible a les proves del Salomon Quest Challenge. Un Banked eslàlom, un freeride, un skicross, un eslàlom gegant, una prova fotogràfica i un repte d'orientació van posar a prova la seva destresa, habilitat i compenetració com a grup. Va ser sobretot el gegant el que es va emportar la majoria d'elogis. Situat a la cara nord de l'estació, va regalar als participants un descens llarg, entretingut i en pista tancada a través d'unes portes que els van fer sentir per uns minuts com a autèntics professionals. El Banked eslàlom, amb les seves corbes, girs i desnivell va testejar l'equilibri dels riders i esquiadors; mentre que l’skicross els va reptar a baixar en grup. Va ser el freeride el que els va posar més contra les cordes, amb els seus salts i neu verge animant-los a baixar amb estil i sense caure.

Després de baixar dels esquís, al village, va arribar un altre dels moments preferits per tots: el lliurament de premis i el sorteig de múltiples regals. Esquís, cascs, guants, motxilles ... una barbaritat de sorpreses que, més d'un, se'n va endur a casa.

Neu, bon ambient i diversos reptes que posen a prova a qualsevol esquiador o rider amb ganes de diversió en equip. És la filosofia d'una competició que ha arrencat a Baqueira Beret i que, per només 30 € per grup i amb descompte en el forfet, regala un dia d'entreteniment a tots els que es posen el dorsal. L'estació de la Val d'Aran diu fins aviat al Salomon Quest Challenge després d’acollir-lo, un cop més, amb il·lusió i amb les pistes en perfectes condicions i es prepara per una resta de temporada que promet grans dies a la neu.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial