Notícia

Entrevistem Ignacio Jiménez, responsable de muntanya a Boí Taüll

L'entrevista es va realitzar en el transcurs de 4 trajectes de telecadira (2 Vaques i 2 Resort Express)

Boí Taüll,Ignacio Jimenez
Entrevistem a Ignacio Jiménez, responsable de muntanya a Boí Taüll. A l'esquerra Ivan Sanz i a la dreta Ignacio Jiménez Autor/a: Diaridelaneu.cat
Aquest dilluns a Diaridelaneu.cat vam esquiar i treballar, o treballar i esquiar, a Boí Taüll preparant nous continguts. El matí de sol, bona neu i tranquil·litat el vam poder compartir amb Ignacio Jiménez, responsable de muntanya a l'estació de l'Alta Ribagorça. L'entrevista, que es va realitzar en el transcurs de 4 trajectes de telecadira (2 trajectes del telecadira Vaques i 2 del resort Express), la publicarem en els propers dies. Les fotos i alguns matisos fora d'entrevista van arribar mentre esquiàvem per les pistes de Boí. Realment molt interessant el que ens va explicar.

Mentrestant us podem avançar que l'Ignacio és el reponsable supervisor i coordinador de tot el que passa, i ha de passar (sinó és tot, si que gairebé), a les pistes de Boí Taüll. També dels forapistes. Coneix els secrets de la neu de Boí com ningú i per això ens explicarà algunes curiositats de la neu en aquesta part del Pirineu, o dels explosius que cal fer servir per les allaus, o de com es prepara i coordina amb els responsables de trepitjar pistes, amb els pisters, amb la direcció de l'estació i tantes altres qüestions que ell ha de supervisar.

Perquè us en feu una idea de la seva feina: treballa amb dos telèfons i un walkie-talkie però a banda d'estar localitzable amb aquests tres dispositius us he d'advertir que contínuament l'intercepten al mig d'una pista, quan puja en un telecadira, quan arriba al retorn del mateix remuntador, quan hauria d'estar fent el cafè tranquil·lament, quan... Sort que era dilluns i l'estació estava més aviat tranquil·la, però com deu ser un dissabte o un diumenge? Ah, i tot amb bon humor, implicació i predisposició. Si en voleu saber més aviat ell mateix us ho explicarà en una entrevista que publicarem en breu.

Enllaços relacionats

Galeria d'imatges de Boí Taüll en aquest enllaç.
Video de la visita de Boí Taüll en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny