Notícia

Vertical semi-nocturna d' "skimo" a Cambra d'Ase

L'esdeveniment és organitzat pel Club Pyrénées Catalanes Ski Alpinisme i l'estació d'esquí Espace Cambre d'Aze

La vertical semi-nocturna d'aquest dimecres tindrà l'arribada al retorn del teleesquí Font-Petita. Imatge d'arxiu.
La vertical semi-nocturna d'aquest dimecres tindrà l'arribada al retorn del teleesquí Font-Petita. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Per demà dimecres 21 de desembre l'estació d'esquí de l'Alt Conflent organitza una cursa semi-nocturna d'esquí de muntanya. Es tracta d'una "vertical" de 500 metres de desnivell, 2,4 quilòmetres de distància, amb sortida al peu de pistes de sant Pere dels Forcats i arribada al retorn del teleesquí Font Petita. L'hora de sortida serà a les 17.30 h i es requereix l'ús de frontal, llicència federativa (licence FFME) o certificat mèdic i el material habitual per aquestes curses. La cursa, però, és oberta a tothom.

L'esdeveniment és organitzat pel Club Pyrénées Catalanes Ski Alpinisme i l'estació d'esquí Espace Cambre d'Aze, a més de comptar amb la col·laboració del fabricant de fixacions Plum. L'organització d'aquesta "vertical" s'enmmarca, d'una banda en la projecció que la nova direcció de l'estació vol donar a Cambra d'Ase com a domini idoni per a la pràctica de l' "skimo", i d'altra banda per fer rodatge de cara als preparatius que l'estació haurà d'afrontar els propers 28 i 29 gener 2017, quan el domini haurà d'assumir l'organització d'una etapa de la Copa del Món d'esquí de muntanya ISMF. Una prova del Copa del Món en el qual hi ha confirmada la participació del català Kilian Jornet.

Informació i inscripció a la nostra pàgina web: www.cambre-d-aze.com/fr/ski/competitions

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny