Notícia

A Port del Comte li torna a tocar la "grossa de la neu": tot obert per Nadal

L'estació de la Pedra i la Coma rep 15 cm. aquesta nit i es planta a les portes del Nadal al 100%

Port del Comte
Imatges d'aquest matí a Port del Comte, estació que sembla que li ha tornat a tocar la "grossa de la neu" Autor/a: Port del comte
Sembla que aquesta temporada serà, si o si, la de Port del Comte. Aquesta nit la llevantada ha deixat a totes les cotes de l'estació 15 cm. de neu fresca. La setmana passada l'estació va haver de tancar algunes pistes d'enllaç i en conseqüència va haver de renunciar a penjar el cartell de "neu pols, tot obert", el més desitjat per qualsevol estació. Era la única del Pirineu, de tota la serralada, que ho havia aconseguit des de finals de novembre.

Aquests dies la deesa de la meteorologia deu estar contenta amb Port del Comte i aquesta nit els hi ha regalat, a les portes del cap de setmana de Nadal, uns quants centímetres de neu. Són 15 cm., un gruix que els permetrà tornar a posar l'estació al 100% de pistes i ginys. La qüestió és: què els hi deurà portar el Pare Noel? I els Reis mags de l'orient? Aprofiteu esquiadors habituals de Port del Comte, aquesta és la vostra temporada.

Comunicat de neu

El comunicat de neu que ens acaben d'enviar fa patxoca: gruix de neu de 35 a 70 cm. de qualitat pols, 17 de 17 remuntadors, per tant inclosa l'Estivella, 37 de 37 pistes trepitjades i 50 quilòmetres de pistes obertes del total que són 50.
A més, fa fred i preveuen continuar fent neu algunes nits més, abans no arribi l'anticicló i la impertinent inversió tèrmica. Sincerament, millor impossible per tractar-se d'una temporada força irregular a la resta del Pirineu. 
Senyors de Porte del Comte, si no és molt demanar, a quin número jugueu de la "grossa" o de la "loteria"?

Comentaris

5-10-20-tots
1
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny