Notícia

Agenda atapeïda d'activitats de Nadal a Reis a Baqueira

Tot preparat per a les vacances de Nadal, Cap d'Any i Reis a l'estació de les Valls d'Àneu i Aran

Baqueira,vaqueira
Agenda atapeïda d'activitats de Nadal a Reis a Baqueira Autor/a: Baqueira
Del 24 de desembre al 5 de gener, l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu proposa un programa especial per a les festes nadalenques. Pare Noel visitarà als més petits i s'organitzaran tot tipus d'activitats pensades per a tots els públics, entre les quals destaquen: la tradicional baixada de torxes, el concert de Cap d'Any i la cavalcada amb màquines trepitjaneu dels Reis Mags d'Orient.

Un any més, Baqueira Beret es vesteix amb les millors gales per rebre els milers d'esquiadors que s'acosten a l'estació per celebrar les festes de Nadal, en família o amb el grup d'amics. Durant aquestes dates es podrà gaudir de la neu, esquiar o practicar surf de neu en els més de 70 km de pistes obertes de les àrees de Baqueira, Beret i Bonaiga.

Del 24 de desembre al 5 de gener, l'estació posa en marxa un ampli ventall d'activitats que faran les delícies de tots els públics. Dissabte 24 està reservat als més petits, que rebran la visita del Pare Noel: podran saludar-lo i explicar-li quins regals demanen per a aquestes festes. L'últim dia de l'any, serà el torn de la baixada de torxes i se celebrarà una gran festa per acomiadar 2016.

2017 començarà amb bon peu, amb el concert de Cap d'Any "La gran música de Nadal", en què s'interpretaran composicions de Bach, Händel, Telemann, entre d'altres. Tots els fons recaptats es destinaran a subvencionar accions socials de l'associació sense ànim de lucre "Món en Harmonia". El dijous 5 de gener a la tarda, arribarà la Cavalcada dels Reis Mags.

Durant aquestes dates, tots els serveis de Baqueira Beret estaran a ple funcionament, inclosos Ski Service i Baqueira Store i els restaurants temàtics amb el 5J Grill Baqueira a 1800, el clàssic Moët Winter Lounge a Orri i l'informal Refugi Sant Miquel a Bonaigua. I a la zona Fòrum de 1500 també estaran oberts la nova Borda Lobato, el Winebar by Vinya Pomal, la Drinkery i la recentment estrenada botiga Deli Baqueira.

Programa d'esdeveniments

Dissabte, 24 de desembre 2016


12.15h: Arribada del Pare Noel a Beret davant d'Era Escòla, al peu de la Torre de Control.
12.45h: Arribada del Pare Noel a la cota 1800 de Baqueira, al costat de Era Escòla, a la base de la Torre de Control.
13.15h: Visita del Pare Noel al Parc Infantil de Baqueira 1800.

Dissabte, 31 de desembre 2016

19.00h: Missa a l'Església de Baqueira.
19.30h: Baixada de torxes (prèvia inscripció, pagament i recollida de polsera d'accés). Reunió a la base inferior del telecadira del Bosc i pujada a la cota 1800.
19.40h: Tancament del telecadira.
19.50h: Començament de la baixada de torxes. A continuació castell de focs artificials i Vin Cau.
24.00h: Festa de Cap d'Any a les discoteques, pubs i restaurants de la Vall.

Diumenge, 1 de gener 2017

19.30h: Concert de Cap d'Any a l'Església de Baqueira a favor de Món en Harmonia. "La gran música de Nadal". Soledad Cardoso, soprano; Claudi Arimany, flauta; Manuel Martínez del Fresno, violoncel; Eduard Sánchez, flauta; Pedro Rodríguez, clavicèmbal.

Dijous, 5 de gener 2017

18.15h: Xocolatada i coca, al costat de les oficines de Baqueira 1500.
18.30h: Arribada de la Cavalcada dels Reis Mags.
19.00h: Missa a l'Església de Baqueira.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny