Notícia

Activitats programades a Skipallars per aquestes festes de Nadal

La Primera edició FIRASKI de Rialp i un Tast de vins i formatges, activitats destacades

skipallars,port ainé,espot
Per acabar bé l’any, l’estació de Port Ainé preparà un tast d’alçada en què els visitants podran degustar vins i formatges Autor/a: Skipallars
Activitats programades a Skipallars per aquestes festes de Nadal:
 
29 de desembre – Primera edició FIRASKI de Rialp


A partir de les 17 h i fins les 21 h a la plaça de Dalt de Rialp tindreu una zona activa per als més petits amb llits elàstics, circuit de patinets i cars tot terreny. A més, podreu visitar la exposició de material d’esquí antic al molí. Al carrer del mig tindreu ubicats els diferents estands dedicats a tot el que us pot interessar sobre el mon de la neu i alguna sorpresa més.
 
Espot
 
27 i 28 de desembre – 7è Memorial Albert Pardo FIS CIT GS-SL


Els dies 27 i 28 de desembre tindrà lloc el 7è Memorial Albert Pardo, una competició internacional FIS-CIT que forma part del circuit de proves per als corredors ciutadans.
 
Enguany s’espera una gran participació, encapçalada pels millors corredors francesos, andorrans i italians. A més, està prevista la presència d’esportistes procedents d’Argentina i Xile.
 
Per més informació: www.espotesqui.cat
 
Port Ainé
 
29 de desembre – Tast de vins i formatges


Per acabar bé l’any, l’estació de Port Ainé preparà un tast d’alçada en què els visitants podran degustar vins i formatges, a ritme de música d’ambient.
 
Durant el tast, es presentaran racions de diferents formatges del Tros de Sort i vins del Celler la Batlliu i cellers convidats del Pallars Jussà. La cita tindrà lloc davant de l’Hotel Port Ainé 2000*** i el tiquet de degustació tindrà un preu simbòlic.
 
Per a més informació: www.portaine.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny