Notícia

Masella obre La Pia i posa en marxa l'esquí nocturn

Les primeres nits d'esquí nocturn seran el 29 i 30 de desembre i 3 i 7 de gener, de 18,30 a 21,30 h.

Masella
Imatges d'ahir a Masella Autor/a: Masella
La darrera nevada de dimecres a la nit, i els treballs de producció de neu, fan que les condicions a pistes a Masella siguin òptimes per aquestes festes de Nadal. El fet que la majoria de nevades hagin estat de llevant, han afavorit l'estació.
 
Per aquestes festes de Nadal, gràcies a les nevades i els treballs a pistes s'obren tots els remuntadors de l’estació i tots els sectors, inclosa La Pia. També es posa en marxa l'esquí nocturn. Ara mateix el comunicat és de 18/18 dels remuntadors, 48 pistes que sumen 53 km i tot el desnivell obert.

Pel que fa a l'esquí nocturn es posarà en marxa les nits del 29 i 30 de desembre i 3 i 7 de gener, de 18,30 a 21,30 h. 
 
Agenda per aquestes festes de Nadal


Des del 24 de desembre fins el 5 de gener l’estació organitza un seguit d’activitats per fer que les esquiades, durant aquestes festes de Nadal, siguin encara més acollidores entre les famílies.

24 i 25/12/2016 El Pare Noël reparteix caramels

Cada dia de Nadal i, també, la vigília el Pare Noël repartirà caramels entre els petits esquiadors que s’acostin a l’estació. I serà la darrera ocasió perquè els més menuts expressin els seus darrers desitjos al Pare Noël.

29/12/2016 Inauguració de la temporada d’Esquí Nocturn

Aquest dijous l’estació iniciarà la temporada del domini esquiable nocturn amb 10 km il·luminats a Masella, la capital de l’Esquí Nocturn dels Pirineus.

30/12/2016 Cursa Nocturna Infantils I i II. Organitza: X-TOT

Amb aquesta cursa s’inicia la temporada de competicions a l’estació. En concret serà una prova d’eslàlom de nit a la pista Eslàlom de La Pleta.

31/12/2016 XIV Cursa Familiar

Una cursa en què totes les famílies, amb abonament de temporada, podran gaudir de valent mentre competeixen.
3/1/2017 Cursa Nocturna Alevins. Organitza: CEAC
Prova pels més menuts que també gaudeixen de l’esquí de nit i la competició en una cursa que també es celebrarà a la pista Eslàlom de La Pleta.

5/1/2016 Arribada dels Reis al Pla de Masella

Cada vigília del dia de Reis, a les 18 h, els Reis d’Orient arriben al Pla de Masella amb màquines trepitjaneu escortats pels patges amb torxes. La festa, en què els protagonistes són ses Majestats els Reis, el infants fan una xocolatada mentre esperen la nit més màgica de l’any.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 




Editorial







giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny